Babynieuws! Rodanya Kelsey bevallen van tweeling

De kindjes hebben prachtige namen gekregen.

Lees ook

Voormalig Temptation Island-ster Rodanya heeft vandaag heugelijk nieuws op haar Instagram gedeeld. De beauty is namelijk bevallen van een tweeling!

Tweeling

The wait is finally over! Op Instagram deelt Rodanya vanmiddag een kiekje van het babykaartje van haar newborn twins. “Our family is complete“, schrijft ze in de caption. De kindjes hebben de naam Lio Mayne en Ella June. Wat een prachtige namen! Ook schrijft Rodanya de geboortedatum in de caption. Dat is 1.12.2022. De twins zijn dus vorige week al geboren. Aahw!

In de comments regent het felicitaties voor de kersverse twin-mama. “Gefeliciteerd ❤️”, laat Vonneke Bonneke achter. En “Gefeliciteerd! Geniet van jullie nieuwe, groot gezinnetje ♥️♥️”, schrijft een andere volger.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RODANYA KELSEY (@rodanyakelsey)

Moeilijk jaar

Rodanya heeft een roerig jaar achter de rug. Ze beviel van haar dochtertje Feyla, kreeg een nieuwe liefde in haar leven, werd zwanger van een tweeling en in juli brandde hun huis af. Daarnaast heeft ze ook nog in het ziekenhuis gelegen vanwege harde buiken. Vandaag kon de mama dus eindelijk weer wat leuks delen op social media.

Naast dochtertje Feyla en de newborn tweeling, heeft Rodanya ook nog een zoontje: Levay. Onlangs liet ze op Instagram weten dat ze vier kids voor nu ook wel even genoeg vindt. “Voor ons zijn vier kindjes nu meer dan genoeg”, lacht ze. “Misschien ooit nog over een aantal jaar, maar dat denk ik niet.” Snappen we!

Bron: Instagram @rodanyakelsey | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook