Whut? Netflix komt met bizarre nieuwe realityserie Deep Fake Love

De heftigste relatietest ooit!

Ben jij dol op realityseries? Dan hebben we goed nieuws. Netflix komt namelijk met een gloednieuwe – en tikkeltje bizarre – datingshow: Deep Fake Love (Falso Amor). Het Spaanse realityprogramma heeft iets weg van Temptation Island, maar dan nog een tikkeltje heftiger.

Deep Fake Love

Als je dacht dat programma’s als Temptation Island en Ex on the Beach al heftig waren, dan gaat Deep Fake Love (Falso Amor) je nog verbazen. Het kan namelijk nog een tikkeltje gekker. Het programma lijkt in de basis nog het meeste op Temptation Island. Vijf koppels gaan de ultieme relatietest aan, maar dan nog ultiemer dan we kennen. In dit programma wordt namelijk gebruik gemaakt van – you guessed it – deep fake-technologie. De stellen worden gescheiden in twee villa’s vol sexy singles. Op bepaalde momenten krijgen ze beelden te zien van hun partner. Maar hier komt de twist: ze weten namelijk niet zeker of de getoonde beelden echt zijn. Het kan zijn dat ze dramatischer gemaakt zijn door middel van deep fake-technologie. Wait, what? 

Vertrouwen testen

Veel stellen komen naar Temptation Island met trust issues. Well, die worden in Deep Fake Love nog eens extra op de proef gesteld. De koppels worden namelijk echt op elkaars vertrouwen getest. Dankzij de deep fake-technologie wordt dit de heftigste relatietest die we ooit hebben gezien. Zo zien we in de trailer, die je hieronder bekijkt, hoe twee mensen niet van elkaar af kunnen blijven. Maarre, in werkelijkheid hebben ze gewoon een normaal gesprek met elkaar. De grote vraag is dan ook: zijn deze beelden echt of nep?

Geldprijs

In Deep Fake Love doen de koppels niet alleen mee voor de relatietest. Er staat namelijk ook een grote geldprijs op het spel! Het koppel dat de meeste vervalste beelden weet te onderscheiden van de echte, gaat er met 100.000 euro vandoor. Enthousiast geworden? Goed nieuws, want de eerste zeven aflevering van Deep Fake Love zijn nu al te bingen op Netflix. Aanstaande donderdag 13 juli verschijnt de seizoensfinale. Spannend!

Bron: Netflix, Ze.nl, Love Reality | Beeld: Netflix 

Laatste nieuws