Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Cas deelt update vanuit het ziekenhuis

'Begin meer last te krijgen doordat de narcose en morfine uit aan het werken zijn'

Deze week belandde Cas Hooijer, die we kennen van Love Island, met spoed in het ziekenhuis. Zijn blindedarm was geknapt en Cas moest een operatie ondergaan. Op Instagram deelt de realityster in een gezondheidsupdate hoe het nu met hem gaat.

Ziekenhuisopname

“Slecht nieuws voor m’n schat”, deelde lover Esmee deze week in haar Story op Instagram. “Cas heeft de afgelopen dagen veel buikpijn gehad, hoge koorts en kon niks eten.” De twee denken eerst dat Cas griep heeft, maar niks blijkt minder waar.  “Zijn blindedarm is geknapt”, aldus Esmee. “Hij wordt nu geopereerd en zal in het ziekenhuis moeten blijven.”

Operatie

Even later deelde Cas zelf op Instagram dat de operatie goed is gegaan. Ook gaf de realityster meteen een update over hoe het verder met hem gaat. “Prima nachtje gehad”, begint hij zijn verhaal. “Vandaag heb ik weer wat tests in het ziekenhuis, omdat ze (de artsen, red.) tijdens de operatie zagen dat er ook iets niet helemaal goed is met mijn dunne darm”, deelt hij. “Het is wat. Van even onschuldig naar de huisarts, naar belanden op de spoed.”

Update

Cas ligt nog steeds in het ziekenhuis en deelt nu op Instagram een gezondheidsupdate. "Allereerst nogmaals bedankt voor de lieve berichten! Ik krijg veel vraag naar een update dus doe het even zo", schrijft hij.

Beeld: Instagram @cas.hooijer

Helaas gaat het nog niet super met Cas. "Begin meer last te krijgen doordat de narcose en morfine uit aan het werken zijn", deelt hij. Daarnaast had het ziekenhuis zelf ook problemen. "De stroom was vandaag uitgevallen in het ziekenhuis waardoor het allemaal wat langer duurt. Keep u posted." Heel veel beterschap, Cas!

Bron: Instagram @cas.hooijer, Grazia archief | Beeld: Love Island