Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Je kunt van je oude bikinibroekje een bikinitop maken

OMG!

Vervang jij je bikini's ook elk jaar en gooi je je oude bikini's altijd weg? Hoogtijd om daarmee te stoppen. Want wist je dat je je oude bikinibroekjes binnen no-time kunt omtoveren in een gloednieuwe bikinitop. Wij leggen je uit hoe je dat doet.

Bikini's

We zien in de modewereld steeds vaker ietwat 'aparte' modellen als het gaat om zwemkleding. Zo zien we veel cut outs op plekken waar we ze niet verwachten, hebben tops verschillende vormen en wordt er steeds minder aan de verbeelding overgelaten. Hello underboobs!

Maarre, wist je dat je ook je eigen bikinitop kunt creëren? En het is ook nog eens heel erg simpel! Wel kun je dit maar met 1 model bikinibroekje, namelijk het broekje dat je aan de zijkanten kunt vastknopen.

How to

Natuurlijk vinden we deze hack weer op TikTok – duh, where else? TikTokker Emily Zech laat door middel van een hele simpele video zien hoe jij van je bikinibroekje een bikinitop maakt. We love it!

@emilyzeckMy fav swimsuit hack that blew up last summer 🫶🏼♬ Cruel Summer - Taylor Swift

Zorg er allereerst voor dat je het bikinibroekje helemaal los hebt gemaakt van elkaar – strikjes los en je bent al klaar! Dan knoop je het middelste stuk stof in een mooie knoop. Strik dan de touwtjes om je nek heen en knoop ze achter je rug ook vast. Tada! Daar heb je je gloednieuwe bikinitop. Ga jij het uitproberen?

Bron: Fem-Fem | Beeld: TikTok, Adobe Stock