TikTok-hack: zo kun je een triangel bikinitop op 6 manieren dragen

Summer is coming!

Summer is coming! En dat betekent dat we binnenkort weer volop kunnen flaneren op het strand. Was jij van plan om deze zomer (alweer) een nieuwe bikini aan te schaffen? Wacht daar dan héél even mee! Misschien heb je namelijk al een bikinitop in je kast liggen die je op meer manieren kan dragen dan je misschien denkt.

TikTok-Hack

TikTok is allang niet meer een muziekplatform voor dans- en playbackvideo’s. Nee, de app staat vol met handige beauty- en fashionhacks waarvan er iedere week wel weer eentje viraal gaat. Dit keer deelt Hunkemöller de fashion-hack van de zomer, waardoor jij ook nog eens geld kunt besparen. In de video wordt namelijk uitgelegd hoe je de triangel bikinitop wel op zes manieren kan stylen. Say what!

@hunkemollerofficial

How do you wear your bikini top?👀👙 In video: 1. Triangle Bikinitop Tasmania – 🔎198805 #fyp #hkm #hunkemöller #bikini #bikinimodel #bikinibabes #bikinichallenge #bikinihaul

♬ See you again – ୨୧

Triangel bikinitop

Het enige wat je dus nodig hebt is een triangel bikinitop. Enne, wie weet heb jij deze al wel in de kast liggen! Doordat je de bandjes van de bikini zelf moet knopen, zijn er verschillende manieren waarop je de bikinitop kan dragen. Wij gaan ze even bij langs.

Strik voor: normaal gesproken maak je je bikini topje vast achter je rug, maar dit kun je natuurlijk ook op een hele andere manier doen. Maak bijvoorbeeld eens een schattig strikje aan de voorkant maken. Het enige wat je hoeft te doen, is het onderste bandje verplaatsen. Trek aan het touwtje aan één kant van je bikini aan de onderkant. Breng het andere uiteinde van het touwtje naar binnen aan de andere kant van de bikini. Schuif het touwtje helemaal door totdat beide uiteindes aan de voorkant van je bikini zitten. Maak er een strikje van en je bent good to go!

Strapless: bikinis zonder bandjes zijn deze zomer helemaal hot. Maarre, dat hoeft echt niet te betekenen dat jij een nieuwe bikini moet aanschaffen. Het enige wat je hoeft te doen, is de bandjes die je normaal gesproken achter je nek zou knopen, aan de voorkant vast te maken. Dit geeft wel minder support, maar als jij toch niet van plan bent om wat anders te doen dan te zonnen en wil gaan voor de perfect tan, dan is deze style perfect.

Gekruiste bandjes: deze manier is simpel maar zorgt meteen voor een compleet andere look. In plaats van de bandjes op de normale manier om je nek te knopen, kruis je ze eerst voorlangs voordat je ze achter je nek knoopt.

Omgedraaid: hear us out: je bikini omdraaien klinkt misschien een beetje apart, het enige wat je hoeft te doen is de bandjes die normaal gesproken in je nek zitten, vastmaken achter je rug. En andersom precies hetzelfde. Door deze eenvoudige aanpassing krijgt de halslijn van je bikini een iets rondere vorm en voeg je net een special touch toe aan je bikinitop.

Omgedraaid en gekruiste bandjes: net zoals je de bikini bandjes eerst voorlangs kruist voordat je ze omknoopt als je hem op de normale manier aanhebt, kun je dit ook doen als je de bikinitop omgedraaid aanhebt.

Normaal: ofcourse is er ook helemaal niks mis met de bikinitop op de normale manier knopen. Wissel vooral lekker af en experimenteer erop los. Je zult zien dat je triangel bikini veelzijdiger is dan je denkt.

Bron: TikTok Hunkemöler, Fem Fem | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws