Gaby Blaaser brengt ode aan de underboob

De actrice is ontzettend enthousiast over deze trend.

Lees ook

Gaby Blaaser is niet vies van een beetje bloot. De actrice is niet bang om haar lijf te showen en deelt dan ook regelmatig een sexy foto van zichzelf op Instagram. Gaby is groot fan van de underboob en brengt een ode aan deze trend op Instagram.

Bikinitrend

Menig celeb wordt ermee gespot en in realityshows als Love Island en Too Hot To Handle mag deze trend dan ook zeker niet ontbreken: de underboob. De underboob-bikini lijkt razend populair te zijn en bij Gaby valt deze trend ook zeker in de smaak.

Underboob is life. I love it mensen”, deelt Gaby in haar Instagram Stories. Vervolgens herplaatst de bachelorette nog een aantal foto’s van – hoe kan het ook anders – de underboob.

Uitdagende foto’s

Wie weleens vaker een blik op Gaby’s Instagramaccount werpt, weet dat de presentatrice graag sexy foto’s van zichzelf deelt. “Ik vind de sexy versie van mezelf de allerleukste, dus ik ben heel hard gaan trainen en me hierop gaan focussen”, deelde de influencer eerder in gesprek met Grazia.

De voormalige Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice vindt dat we met z’n allen soms veel te preuts zijn. “Ik neem mezelf niet zo serieus en vind het enig om een foto te maken in een geel sportpakje met een banaan. En als dan toevallig ook nog mijn tepel hard is, denk ik: top, die gaan we posten. Dat heb ik echt niet vooraf bedacht, zo’n foto is meestel snel gemaakt, mijn vriendinnen helpen me daarbij”, aldus Gaby.

Dit bericht bekijken op Instagram

Golden hour☀️

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Beautiful Bali🌴

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook