Sem de Coninck over afwezigheid social media: ‘Zat niet lekker in m’n vel’

Gelukkig gaat het inmiddels weer beter met Sem.

Sem de Coninck zat een tijdje niet zo lekker in haar vel. Dit was dan ook de reden waarom ze afwezig was op social media. Gelukkig gaat het inmiddels weer beter met de influencer, dit laat ze weten in een bericht op Instagram.

Moe

“Ik ben een tijdje redelijk afwezig geweest op Instagram”, begint Sem haar bericht op het platform. “Dit omdat ik moe was en niet zo lekker in m’n vel zat. Soms moet je jezelf even rust gunnen. Dit heb ik ook gedaan”, vervolgt ze haar bericht. De rust heeft haar goed gedaan, want ze zit weer een stuk beter in haar vel. “Ik voel me beter nu en zal daarom ook weer meer actief zijn.”

Op Instagram steken velen Sem een hart onder de riem. “Welcome back baby 🫶🏼”, reageert Lie Meurs, en “Trots op jou”, schrijft Sarah Mooy. Ook Evie van Vliet, Esmee Cox en Rosa Mol laten een lieve reactie achter.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sem (@semdeconinck)

Deelname reality tv

Hoewel Sem redelijk afwezig was op social media, plaatste ze vorige week nog een belangrijk bericht in de Instagram-story van haar nails-account. Zo deelde ze dat als ze aan het werk is in de schoonheidssalon, klanten haar vaak vragen stellen over haar Ex on the Beach-deelname.

“Zoals de meesten van jullie zullen weten, heb ik meegedaan aan reality tv. Dit is voor mij al 2,5 jaar geleden. Ik zelf ben hier niet meer mee bezig. Ik doe geen interviews meer en wil er het liefst ook niks meer mee te maken hebben. Daarom aan mijn komende klantjes de vraag of jullie mij geen vragen willen stellen over EOTB en dergelijke. Het is voor mij niet fijn om hier nog steeds over te moeten praten of vragen over te blijven krijgen. Voor mij is dat een afgesloten hoofdstuk”, deelde ze in de story.

Een dag later besloot ze dit bericht ook nog op haar persoonlijke account te delen. “Ik wil niet meer geassocieerd worden met reality tv”, lichtte ze toe. “Ik zie mezelf niet als iemand van EOTB, zo heb ik mezelf ook nooit gezien. Dit omdat ik daar eigenlijk nooit thuishoorde. Ik ben niet iemand die in zo’n programma hoort. Ik heb geen spijt van mijn deelname, maar ik zou het niet nog een keer doen. Ik weet dat er altijd mensen zullen blijven die me zullen herinneren van EOTB. Maar weet dat ik mezelf zo al een hele lange tijd niet meer zie 🤍🤍🤍.” You go, Sem!

Beeld: NL Beeld / Patrick van Emst

Laatste nieuws