Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? De ruzie tussen Lex en Rick was in scène gezet

'Hij zei tegen iedereen: nu gaat de show beginnen'

In de meest recente aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch zagen we dat Lex en Rick het niet bepaald goed met elkaar konden vinden. Zo ging Rick er namelijk vandoor met Lex zijn ex Michelle. Lex was daar zo boos om dat hij Ricks koffer in het zwembad gooide. Maarre, toch bleek dit allemaal een grote act te zijn, zo onthullen Michelle en Dennis in De Beach Bar van RTL.

Ex On The Beach-bingokaart

We weten allemaal dat Lex dit seizoen niet heel lekker in de groep ligt en een beetje als het pispaaltje wordt gezien. Gelukkig komt hij wel steeds vaker voor zichzelf op, zo ook toen hij hoorde dat zijn ex Michelle het bed had gedeeld met Rick.

Ex On The Beach-bingokaart bij de hand? Dan kun je alvast de 'koffer in het water gooien' wegstrepen. Lex was hierdoor namelijk behoorlijk kwaad en gooide de koffer van Rick linea recta het zwembad in. Maarre, was hij eigenlijk wel écht boos?

In scène gezet

Volgens Dennis en Michelle was het hele drama namelijk in scène gezet, zo onthullen ze aan Farja aka Fawry not Sawry in De Beach Bar. "Hij heeft het met Rick besproken", vertelt Dennis. "Ze zaten op het balkon en hij (Rick, red.) zei dat hij (Lex, red.) wel zijn belangrijke spullen eruit moest halen", haakt Michelle daarop in. Wait, what?!

Show

Maar Rick was niet de enige waar Lex problemen mee had in de villa. Zo had hij ook nog een appeltje te schillen met Bobby, de jongen met wie zijn ex Michelle was vreemdgegaan. Ai! Drankje incoming in 3, 2, 1...

"Voordat dat gebeurde (Lex gooide een drankje in Bobby's gezicht, red.) kwam Lex naar mij toe", vertelt Dennis. "Hij zei dat hij een drankje in Bobby zijn gezicht ging gooien, dus ik zei 'ja doen'", lacht hij. "Dus ik loop naar Bobby en zei dat hij (Lex, red.) zo een drankje in z'n gezicht gaat gooien." Speaking of stirring the pot, ha! "Maar Lex kwam naar iedereen", voegt Michelle daar nog aan toe. Hij zei tegen iedereen: 'Nu gaat de show beginnen'." Hmm...

Bron & beeld De Beach Bar RTL