Hilarisch: Iris Rulkens imiteert Ex On The Beach-cast

Iris is back!

Ex On The Beach: Double Dutch is in volle gang en we kunnen er geen genoeg van krijgen. En ook imitatiekoningin Iris Rulkens staat achter deze mening. Hoog tijd dus om haar imitatie-skills weer uit de kast te trekken en de cast van de show na te doen. Ha!

Imitatie

In de video die de blondine op TikTok deelt, imiteert ze alle vrouwen die tot nu toe de Ex On The Beach-villa zijn ingestapt. Naar eigen zeggen móest ze dit wel imiteren: “Want ja, er waren weer pareltjes aan uitspraken.” Enne, natuurlijk zijn deze weer spot-on.

Uitspraken als: Hey f*ckboy, hou je het nu wel langer vol dan twee minuten?”, van Cinta, “Ik hou van drama en drama van mij”, van Georgina, “Ex On The Beach is echt gek dit jaar hé”, van Michelle, “Mijn bron van inkomen is OnlyFans”, van Megan, “Als je gaat vechten kan je het ook goed doen toch?”, van Janey en natuurlijk: “Ik ben geen paardenmeisje, maar ik kan wel rijden”, van Ellen.

Bekijk de hele video hieronder:

@irisrulkens #eotb #imitaties #voorjou #fyp #vjp ♬ origineel geluid – irisrulkens

Reacties

Enne, ook in de reacties regent het weer van de lachende poppetjes. Zo reageert Michelle herself met: “😂😂” en reageren anderen met: “Die Georgina is echt on point 🔥👌”, “Je kan ze zo goed nadoen ook 😂” en “Nu al zin in de Marc-Junior imitatie.” Nou, wij ook!

Bron: TikTok @irisrulkens | Beeld: NL Beeld, MTV

Laatste nieuws