Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De allereerste biseksuele man maakt zijn entree op het strand in Ex On The Beach

Ook krijgt hij meteen een hele leuke extra power.

Gisteravond was het weer tijd voor een gloednieuwe aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch. Enne, dat ging er dit keer wéér hard aan toe. Zo liet Maxime weten dat hij een man van principes is, heeft Jonna eindelijk wat actie in de tent gehad en moesten Giorgina, Cynthia en Lynn richting het strand om een nieuwe ex te verwelkomen.

Let op: Dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch.

Biseksuele man

Als de drie dames arriveren op het strand hangt er meteen al een gespannen sfeertje. En dan is het moment eindelijk daar: welke ex komt uit de zee lopen? Het is de 19-jarige Dennis, de ex van Giorgina. Ongeveer een jaartje geleden hebben de twee het erg gezellig gehad tijdens een huisfeestje en wat blijkt? De twee staan er zelfs nog voor open om hun relatie te (her)ontdekken met elkaar. Ahw!

Maarre, ook als het niks met Giorgina wordt, is dat voor Dennis – die zowel op vrouwen als mannen valt – geen probleem. Genoeg vissen in de zee, toch? Wel krijgt de kersverse ex meteen een leuke extra power: hij mag zelf uitkiezen met wie hij op date gaat. Enne, dat is natuurlijk met zijn ex 'Gigi'.

Wie met wie?

Een dame die we nog niet heel vaak voorbij zagen komen in de afleveringen, is de knappe Cinta. Maar dat lijkt nu verleden tijd, want de beauty leek zich deze aflevering prima te vermaken. Zo had ze het heel gezellig met Rick, eindigde ze in het 'hormonenbadje' van Marc-Junior, en wilde ze daarna nog eventjes langs Maxime – die het wéér bij teasen hield. Maar Cinta bleek niet de enige te zijn die Maxime haar doelwit maakte, want ook Michelle zag hem wel zitten. Echter, bedankte Maxime hier ook vriendelijk voor waardoor Michelle het geluk maar probeerde te zoeken bij Jonna, wat weer leidde tot grote ergernis bij Dylan en Lisa.

Nóg een ex

De volgende dag lijkt in eerste instantie een rustige dag te worden, totdat de tablet of terror weer afgaat. Dit keer zijn het Rick, Lex en Jonna die richting het strand mogen gaan. En dan maakt de 20-jarige candygirl Michelle haar opwachting op het strand als ex van Lex. Jammer genoeg voor Lex mag hij niet met haar op date en is Rick de gelukkige die de nieuwe ex wat beter mag leren kennen. Pfoe, wát een aflevering weer!

Bron: Love Reality | Beeld: MTV