Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

She said yes! Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar verloofd

Aaaahw!

Fussball

Wedding bells! Voetballer Matthijs de Ligt heeft lover Annekee Molenaar ten huwelijk gevraagd. Enne, she said yes!

Verloofd

AnneKee en Matthijs zijn al heel wat jaren samen en leerden elkaar ooit kennen via via. De twee zijn dan ook niet bij elkaar weg te slaan en Annekee is inmiddels al door half Europa met Matthijs mee verhuisd.

“Vanwege veel gemeenschappelijke vrienden kennen Matthijs en ik elkaar al lang”, vertelde ze eerder aan Life After Football. “Omdat we al lang in een relatie zaten, hadden we er niet eerder over nagedacht. Toen onze relaties allebei uitgingen, stuurde Matthijs me een bericht om te zien of we een keer samen wat gingen doen en sindsdien zijn we een stel.” Awh!

Verloofd

Enne, dat de twee nog altijd dol zijn op elkaar, blijkt wel uit de foto die ze vanavond op Instagram delen. Matthijs is op één knie gegaan voor Annekee. "She said yes!! 💍", luidt de caption.

Felicitaties

In de comments barst het van de felicitaties. Zo wordt het stel gefeliciteerd door Monica Geuze en Kae Sutherland, maar ook Oranje-collega Marten de Roon laat weten blij te zijn voor het stel. Lief!

Op dit moment vertoeven Annekee en Matthijs in Duitsland, waar Matthijs bij Bayern München speelt. Vorig jaar verruilde de sterspeler Juventus voor Bayern München en dus verhuisden hij en zijn lover AnneKee van Italië naar Duitsland.

Bron: Instagram @mdeligt_ | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • Matthijs de Ligt mit Freundin Annekee Molenaar Muenchen, 18.09.2022, Fussball, FC Bayern Muenchen, Besuch auf dem Oktoberfest 2022