Zien: dit is de knappe vriendin van Matthijs de Ligt

Achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw.

Lees ook

Vorig weekend konden we onze oranje kledij en rood-wit-blauwe schmink eindelijk weer uit de kast trekken, want het EK-voetbal is van start gegaan. Eén van de sterspelers van het Nederlands elftal is toch wel echt Matthijs de Ligt. Enne, zoals ze wel zeggen: achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw. Daarom nemen wij zijn vriendin AnneKee Molenaar eens onder de loep.

Ajax

Het was voor velen een behoorlijke bummer toen bleek dat Matthijs de Ligt de eerste wedstrijd tegen Oekraïne niet kon spelen. De centrale verdediger van Juventus kampte namelijk met een liesblessure. Gelukkig krijgt de voetballer alle steun en zorg van zijn vriendin AnneKee. Hoog tijd dus om eens uit te zoeken wie zij precies is.

AnneKee is geen onbekende in het voetbalwereldje. Ze is namelijk de 21-jarige dochter van oud-voetballer en advocaat Keje Molenaar, die tussen 1980 en 1984 bij Ajax speelde. En laat dit nou net de vorige club van Matthijs zijn. AnneKee en Matthijs hebben elkaar echter niet bij de Amsterdamse voetbalclub ontmoet. “Vanwege veel gemeenschappelijke vrienden kennen Matthijs en ik elkaar al lang”, vertelde ze eerder aan Life After Football. “Omdat we al lang in een relatie zaten, hadden we er niet eerder over nagedacht. Toen onze relaties allebei uitgingen, stuurde Matthijs me een bericht om te zien of we een keer samen wat gingen doen en sindsdien zijn we een stel.” Awh!

Model

AnneKee staat in ieder geval liever langs het veld dan erop, als we haar Instagram mogen geloven. Regelmatig poseert ze langs het voetbalveld om haar liefje te supporten. Wanneer ze niet aan het juichen is voor Matthijs, staat ze zelf regelmatig in de spotlights. De beauty klust namelijk bij als model, en wij snappen heel goed waarom. Met haar blonde haren, donkere brows en angel face ziet AnneKee er prachtig uit. Enne, ze heeft ook nog eens een goed hart. AnneKee is namelijk ambassadrice van Free a Girl.

Benieuwd geworden naar de prachtige vriendin van Matthijs? Wij zetten enkele kiekjes van AnneKee op een rijtje.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook