Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: Ronnie Flex voor de vierde keer gezakt voor theorie

'Begin het echt beu te worden...'

We weten allemaal dat het theorie-examen het meest vervelende onderdeel is van het halen van je rijbewijs. En als je het een aantal keer opnieuw moet doen, zakt de moed je al helemaal in de schoenen. Zo ook bij Ronnie Flex, die heeft laten weten voor de vierde keer gezakt te zijn voor zijn theorie.

Gezakt

"Pfff theorie examen gezakt voor de 4e keer alweer... Begin het echt beu te worden...", laat de rapper weten op zijn Instagram-stories. Gelukkig kan hij er toch nog het positieve in zien en schrijft eronder: "Ewaja wachten op een nieuwe kans."

Complexe relatie

Ronnie woont al een tijdje niet meer samen met Demi de Boer, de moeder van zijn tweede kind Remi. Maar uit elkaar zijn de twee ook nog niet helemaal. Ronnie noemt zijn relatie met Demi dan ook ‘complex’. Hoewel ze niet meer samenwonen, kan hij haar ook nog niet helemaal loslaten. De rapper staat naar eigen zeggen ook nog niet open voor een nieuwe relatie, zo vertelt hij in het blad. “We proberen het te laten werken en hopelijk komt het in de toekomst goed. Ik hoop in ieder geval dat het beter is dan nu”, stelt hij.

Artiestenleven

Wat de reden van hun breuk is, deelt Ronnie niet. Wel laat hij doorschemeren dat het artiestenleven er iets mee te maken heeft. “Onze relatie heeft een andere vorm”, legt hij uit. “Het ding is: de artiest Ronnie Flex en de persoon die ik thuis ben, staan heel erg los van elkaar. Thuis hunker ik naar warmte en routine, maar als ik op een podium sta, wil ik feesten. Het is moeilijk om die twee personen samen te krijgen.”

Bron: Instagram, Grazia Archief | Beeld: NL Beeld, Instagram