Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Jutta Leerdam geniet van heerlijke vakantie met lover Jake Paul

Jutta plaatst een aantal (steamy) vakantiekiekjes.

Poland: ISU Worldcup Final Tomaszow 19-02-2023

Jutta Leerdam geniet op dit moment van een heerlijke vakantie samen met lover Jake Paul. En niet op zomaar een locatie, maar in het 'vakantiehuisje' van de YouTuber in Porto Rico. Op Instagram deelt de topschaatser een aantal (zoetsappige) kiekjes.

Relatie

De geruchtenmolen draaide een aantal maanden geleden overuren rondom Jutta Leerdam en YouTuber Jake Paul. De twee werden meerdere keren samen gespot, maar een bevestiging van hun relatie bleef uit. Tot begin april, toen ze op Instagram samen een foto postten. Jutta deelde een paar romantische kiekjes van haar en Jake en helderde daarmee de boel in één klap op. “That’s it“, schreef ze in de caption.

Vakantie

De twee zijn sindsdien happy together en delen regelmatig lieve kiekjes en video's samen op social media. Zo zagen we onlangs nog hoe romanticus Jake naar de andere kant van de wereld vloog om zijn liefje te verrassen. De YouTuber had een schilderij gemaakt voor Jutta en wilde die persoonlijk afleveren. Aahw!

Op dit moment is Jutta bij Jake in het zonnige Porto Rico en genieten ze samen van de prachtige bestemming. Jake's moeder, Pam, is ook aanwezig, zo valt te zien op de kiekjes die Jutta gisteren deelde op Instagram. "Last weeks title ; “Peak of happiness” ❤️", schreef de blondine in de caption.

We zien onder meer een foto van Jutta en Jakes moeder samen. Ook deelt Jutta een steamy bikinikiekje en een grappige video van Jake. De post kan op veel positieve reacties rekenen. "Schatje", reageert Jake Paul. En: "Je straaalt! ✨", schrijft Shelly Sterk. Ook schoonmoeder Pam laat hartjes achter onder de post. Lief!

Bron: Man Man | Beeld: Instagram, NL Beeld

Showbizz
  • TOMASZOW MAZOWIECKI, Arena Lodowa, 19-02-2023 , season 2022 / 2023 , ISU Worldcup Speedskating Finals. 1000m men A-divsion Jutta Leerdam