Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Djamila licht tipje van de sluier op over nieuw seizoen Real Housewives

'Het wordt heel dramatisch, maar heel dramatisch', verklapt ze over het tweede seizoen.

De opnames van het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam zijn in volle gang. Grazia vroeg Djamila Celina op de red carpet tijdens de première van And Just Like That... wat we van het nieuwe seizoen kunnen verwachten. Enne, het belooft weer heel veel drama!

Seizoen 2

We kijken enorm uit naar het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam. Het eerste seizoen zat bomvol drama, and we love that! Inmiddels zijn de housewives druk bezig met een reeks nieuwe afleveringen. Dit seizoen gaan we Sheila Bergeik helaas niet meer terugzien, maar er is wél een hele leuke nieuwe housewife die har intrede maakt. En dat is niemand minder dan Tamara Elbaz: succesvol ondernemer in de health industrie, single mom, auteur en podcast maker. Hoe leuk!

Ophef

"Het wordt heel dramatisch, maar heel dramatisch", verklapt Djamila in gesprek met Grazia over het tweede seizoen van The Real Housewives. "De opnames zijn in volle gang." En de komst van Tamara? Die brengt ook het nodige teweeg. "We hebben natuurlijk een nieuwe housewife, dat is algemeen bekend, en die zorgt ook wel voor de nodige ophef", deelt ze.

https://www.tiktok.com/@grazia_nl/video/7247864227237481755

Uit de tent lokken

"Maar ik vind dat wel grappig", vervolgt Djamila. "Zoals ik altijd zeg: het boeit me niet. Dus ik vind het wel leuk om het gewoon lekker aan te horen en luchtig mee om te gaan", legt ze uit. "Maar ze doen wel hun best dit jaar, om me goed uit de tent te lokken." Oeh! Wij zijn héél benieuwd naar alle nieuwe avonturen.

Helaas is de releasedatum van het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam nog niet bekend, maar we kunnen dit najaar nieuwe afleveringen verwachten. Can't wait! 

Beeld: NL Beeld