Oeh: deze nieuwe Housewife maakt haar intrede in het tweede seizoen van RHOAMS

En dit is wanneer het gloednieuwe seizoen van start gaat!

We hebben volop genoten van het eerste seizoen van The Real Housewives of Amsterdam en wachten met smart op een nieuwe reeks. Goed nieuws voor alle drama-lovers onder ons, want zojuist werd bekend gemaakt dat de succesvolle dames uit de Amsterdamse high society dit najaar terug zijn bij Videoland! Enne, déze nieuwe Housewife maakt haar intrede in de realityserie.

The Real Housewives of Amsterdam

Djamila, Cherry-AnnKimmylienHellaMaria, Sheila en Susanna waren afgelopen seizoen te zien in The Real Housewives of Amsterdam. We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar mocht je het gemist hebben, hier een kleine recap: het was een seizoen bomvol drama – and we loved it!

Djamila, Cherry-Ann en Kimmylien – a.k.a de ‘drie valse stiefzusters’ – vormden al snel een bondje. Maria en Hella waren onafscheidelijk van elkaar en ‘Miss Zwitserland’ Susanna zonderde zich vooral af van al het drama. Al snel werd duidelijk dat vooral Housewife Sheila Bergeik niet bepaald lekker in de groep lag en dat kwam tot een hoogtepunt tijdens de reünie. Zij heeft dan ook besloten in het tweede seizoen niet meer terug te komen. Maarre, Videoland heeft inmiddels al wél een vervangster gevonden.

Nieuwe Housewife Tamara Elbaz

De dames maken in dit tweede seizoen dus kennis met een nieuwe Housewife. En dat is niemand minder dan Tamara Elbaz: succesvol ondernemer in de health industrie, single mom, auteur en podcast maker. Hoe haar nieuwe en spirituele energie in de groep ontvangen zal worden – we kunnen ons allemaal het geslaagde yoga uitje op Ibiza nog heugen – is voor nu nog een vraag. Dat haar intrede voor de nodige drama gaat zorgen, is een ding wat zeker is. Spoiler: zij en Maria Tailor hebben al een aardig verleden samen!

Wanneer het gloednieuwe seizoen van The Real Housewives of Amsterdam precies te zien is bij Videoland is nog niet bekend, maar we mogen in ieder geval rekenen op dit najaar. Haal de popcorn maar alvast in huis!

Bron en Beeld: Mark Engelen/Rob Jacobs

Laatste nieuws