Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Valerio Zeno over bruiloft: ‘Wil alles erop en eraan’

De presentator vertelt hoe hij de bruiloft voor zich ziet.

Een paar weken geleden ging Valerio Zeno op één knie voor zijn vriendin Manon. Enne, she said yes! In LINDA. magazine doet de presentator een boekje open over de aanstaande bruiloft en vertelt hij hoe hij de grote dag voor zich ziet.

Ten huwelijk gevraagd

Valerio en zijn vriendin Manon waren onlangs op vakantie in het Italiaanse Lupaia. De twee genoten niet alleen van het weer, de prachtig omgeving en quality time samen, maar beleefden ook een bijzonder moment. De Echte Meisjes in de Jungle-presentator plaatste om te beginnen een video in zijn Instagram Stories met de tekst: “About to pop a question." Daarbij zagen we Valerio in een net pak zichzelf filmen in de spiegel. Niet veel later volgde op zijn feed een foto met Manon en daarbij de tekst: “Het antwoord is JA! 💍✨” De presentator heeft zijn grote liefde ten huwelijk gevraagd!

Traditioneel huwelijk

Valerio en Manon zijn alweer ruim vier jaar happy together. Nu ze verloofd zijn kunnen de twee plannen gaan maken voor hun bruiloft. Hoe dat eruit moet zien? Als het aan Valerio ligt wordt het een traditioneel huwelijk, vertelt hij in LINDA. magazine. "Dan wil ik wel een bruiloft met alles erop en eraan", deelt de presentator.

Het liefst wil Valerio trouwen in een klein kerkje in Italië. "Niet omdat ik gelovig ben, maar omdat ik vind dat dat erbij hoort", legt hij uit. Verder ziet hij Manon voor zich in een lange jurk met sluier en wil hij graag dat ze in de arm van haar vader door het gangpad naar hem toe komt lopen. Hoe romantisch! Wanneer de big wedding plaats zal vinden is nog niet bekend. "Zo'n groot feest kost een paar centen, dus daar moet ik eerst nog voor sparen", stelt Valerio nuchter.

Bron: LINDA.meiden Zomerboek, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld