Aahw! Valerio Zeno heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd

Aahw!

Valerio Zeno kan zijn geluk niet op. De presentator heeft op vakantie namelijk zijn vriendin Manon ten huwelijk gevraagd en she said yes!

Ten huwelijk gevraagd

Valerio en zijn vriendin Manon genieten op dit moment van een heerlijke vakantie in het Italiaanse Lapaia. Enne, dat de twee genieten van quality time samen, blijkt wel uit de kiekjes die Valerio gisteren deelde op social media. De Echte Meisjes in de Jungle-presentator plaatste gisteravond een video in zijn Instagram Stories met de tekst: “About to pop a question. We zien Valerio in een net pak zichzelf filmen in een spiegel.

Niet veel later volgde op zijn feed een foto met Manon samen en daarbij de tekst: “Het antwoord is JA! 💍✨” De presentator heeft zijn lover ten huwelijk gevraagd!

Presentator

Het stel wordt in de reacties overladen met felicitaties. “Gefeliciteeeerd! ❤️”, schrijven onder meer Shelly Sterk en Jay Jay Boske.

Valerio was begin dit jaar te zien als presentator van Echte Meisjes in de Jungle. Wij zijn in elk geval vóór een nieuw seizoen. Maar hoe denkt Valerio daarover? “Ik zou het zeker nog een keer willen presenteren, want het was echt geweldig leuk”, vertelde hij in februari aan Grazia. Ook heeft de presentator genoeg ideeën voor een eventueel vervolg. “Ik zat daarna echt al te denken: we moeten met de meisjes naar de sneeuw. We moeten een heel chic diner doen, met allerlei etiquette wat ze moeilijk zullen vinden misschien en wat helemaal uit de hand kan lopen. Misschien ook wel naar Hollywood. Misschien is dat wel heel verrassend om daar tekeer te gaan”, zegt hij. “Dus ik denk dat er overal wel heel veel leuke opdrachten voor deze meiden te verzinnen zijn.” Videoland, lezen jullie mee?

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws