EMIDJ-presentator Valerio had rat in badkamer: ‘Echt verschrikkelijk’

Onverwacht bezoek voor Valerio in de jungle...

Echte Meisjes in de Jungle is terug, en niemand minder dan Valerio Zeno kreeg de eer om het programma te presenteren. Terwijl de meiden in de jungle moesten overnachten, verbleef de presentator natuurlijk ‘gewoon’ in een hotel. Maarre, daar was het ook niet allemaal even rooskleurig, zo vertelt hij aan Grazia.

Vijfsterrenhotel

Er is dit seizoen weer volop drama in EMIDJ. Maar zijn het eigenlijk wel de meiden die de meeste drama veroorzaken in de jungle? Valerio denkt van niet. “Dan ben ik bang dat ik dat misschien wel ben”, zegt hij eerlijk als we het hem vragen. “Want ja, ik ben qua hotels wel een redelijke jankerd. Als het vijf steren heeft vind ik het eigenlijk nog net te weinig.” En een hotel met meer dan vijf sterren, midden in de jungle van Laos? Dat zat er helaas niet in de voor de presentator.

Rat in badkamer

Hoewel het misschien geen vijfsterrenhotel was, had Valerio natuurlijk wel een luxer onderkomen dan de Echte Meisjes. Toch heeft hij ook de nodige beesten gezien. “Ik heb daar twee keer een rat in mijn badkamer gehad”, vertelt hij. “Ik appte ook naar mijn vriendin: in de badkamer ben je meestal ter ontspanning. En als je dan ontspannen in die ruimte bent en er zit twee dagen achter elkaar een dikke rat… Nouja, ik zeg nu dik, maar ik moet een beetje overdrijven. In mijn beleving was het en dikke rat”, lacht hij. “Dat vond ik echt verschrikkelijk.”

@grazia_nl

Niet alle drama in Echte Meisjes in de Jungle werd veroorzaakt door de dames. Bij presentator Valerio Zeno was een rat de boosdoener… 🐀😱 #echtemeisjesindejungle #echtemeisjes #emidj #videoland #fyp #foryou #foryoupage #realitytv #valeriozeno #rat #drama

♬ origineel geluid – grazianl

Yell

Het is niet de eerste keer dat Valerio drama veroorzaakt in het programma. Al in de tweede aflevering van Echte Meisjes in de Jungle ging het goed mis toen Louisa en Esmee elkaar in de haren vlogen. Daarbij schoot de elleboog van Esmee uit de kom, waardoor ze de jungle moest verlaten. Ook Louisa werd uit het programma gezet, omdat vechten niet wordt getolereerd. Maar waardoor heeft het nu zo uit de hand kunnen lopen? “Ik denk wel dat het allemaal door een yell is gekomen”, zei Valerio daarover tegen RTL Boulevard. Al in de eerste aflevering horen we het rode team namelijk “Yell yell yell, team blauw gaat naar de hel”, schreeuwen tegen hun concurrenten. “En dat is eigenlijk mijn schuld”, geeft de presentator toe. “Want ik vroeg aan die meiden: hebben jullie eigenlijk al een yell? Die hadden ze niet en een dag later wel. Dus ik voel me met terugwerkende kracht toch wel een beetje als de aanstichter van dit hele probleem”, aldus Valerio. “Maar gelukkig kan ik zeggen: het is allemaal goed gekomen.”

Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs 

Laatste nieuws