Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Famke Louise brengt nieuw nummer 'Switch' uit

Famke is terug!

Comedy Central - The Roast of Famke Louise - Podium

Famke Louise maakte onlangs weer haar comeback op het podium en is helemaal terug van weggeweest. Ook werkte ze de afgelopen tijd hard aan een nieuw nummer, Switch, en die is vanaf morgen eindelijk overal te beluisteren!

Nieuwe muziek

Famke is back in business!  Met ‘In Het Donker’ liet de zangeres al haar nieuwe sound horen en met ‘Switch’ wordt deze sound nog verder uitgebreid. Het nummer is een samenwerking met producer Lodewijk Martens, tevens de producer van onder andere Nielson. Als producer van zanger Nielson is Lodewijk medeverantwoordelijk voor hits als ‘Beauty & De Brains’ en ‘Sexy Als Ik Dans’, Ook werkte hij mee aan hits zoals ‘Small Town Boy’ van Duncan Laurence.

Over de samenwerking zei Famke Louise het volgende: “Ik vond het heel fijn om met Lodewijk samen te werken. Vanaf het begin wist hij me meteen op mijn gemak te stellen en welke kant ik op wou gaan qua sound. Ik ben dan ook super blij met het resultaat”.

Meer muziek maken

Eerder deze week liet de zangeres op Instagram nog doorschemeren dat ze de komende tijd nog veel meer muziek gaat maken. “Yes, ik focus me eerst op lekker veel muziek maken en een album is ook iets wat zeker nog zal komen”, zei ze in haar Instagram Stories. "Mijn passie voor muziek is er altijd geweest. Ik ben dit nooit kwijtgeraakt”, liet ze weten. “Op het moment dat ik ervoor koos om te stoppen kwam dat omdat er teveel gaande was achter de schermen. Hierdoor kreeg muziek voor mij een negatieve lading (..) Nu ik een paar jaar ouder ben, volwassener ben geworden, en zelf moeder ben, heeft me dit een anders mens gemaakt”, legde ze uit. Famke doet nu vooral wat ze leuk vindt. “En ik wil mijn zoontje ook leren dat je je hart moet volgen en je passie moet najagen. Dus ik ga hem dat voorbeeld zeker geven”, aldus de zangeres. Aahw!

Beeld: NL Beeld, Instagram

Showbizz
  • HILVERSUM, 19-12-2022, Studio 21 The Roast of Famke Louise. De bedoeling van het programma is om elkaar, maar vooral de hoofdgast Famke Louise, compleet af te kraken oftewel te roasten.FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Famke Louise