Mocro Maffia’s Walid Benmbarek over vijfde seizoen: ‘Gaat iedereen op het verkeerde been zetten’

'Als het seizoen klaar is ga je echt denken: 'What the hell''

Nog heel even geduld en dan gaat het vijfde seizoen van Mocro Maffia eindelijk van start op Videoland. Wij belden met Walid Benmbarek, aka Adil, om te vragen wat we van het nieuwe seizoen kunnen verwachten.

Vijfde seizoen

The wait is almost over! Na de release van de film Mocro Maffia: Tatta, waarin eindelijk duidelijk werd wat het personage Tatta al die tijd gedaan heeft en wat hem en onder anderen Tonnano te wachten staat in het komende seizoen, verschijnt het langverwachte vijfde seizoen van Mocro Maffia vanaf 2 juni bij Videoland. Het nieuwe seizoen van de fictieve serie, dat heftiger en harder wordt dan ooit, is wekelijks te zien en bestaat uit zeven afleveringen.

De afgelopen vier seizoenen van Mocro Maffia waren natuurlijk een groot succes. Iets wat Walid niet per se zag aankomen. “Het was elke keer weer een verrassing of er een seizoen bij ging komen”, vertelt hij. “Ik had niet verwacht dat we zoveel seizoenen zouden draaien, maar het is wel gelukt.” Hoe leuk het succes ook is, de populariteit geeft wel een bepaalde druk mee aan de acteurs. “Er is wel een soort druk, dat je net zo’n goed seizoen als de vorige moet maken”, legt Walid uit. Volgens de acteur zal het vijfde seizoen nét zo goed worden als de vorige seizoenen en eigenlijk zelfs nog een beetje beter.

Heftiger dan ooit

Wat we van het vijfde seizoen kunnen verwachten? “Het onverwachte”, zegt Walid. “Ik denk dat dit seizoen iedereen compleet gaat verrassen. Alles wat gaat gebeuren, heeft geen een fan van tevoren kunnen bedenken.”

We kunnen onze borst natmaken, want volgens Walid zullen de nieuwe afleveringen ons nogal gaan shockeren. “Fans denken vaak te weten wat er gaat gebeuren, maar dit seizoen gaat iedereen op het verkeerde been zetten”, verklapt hij. “Als het seizoen klaar is ga je echt denken: ‘What the hell‘.”

Volgens Walid zal het vijfde seizoen nog nét even een stapje verder gaan. “We proberen er altijd naar te streven om voorgaande seizoen te overtreffen, hoe moeilijk dat vaak ook is. Maar ik weet wel zeker dat dit seizoen alle andere seizoenen gaat overtreffen”, aldus Walid. Spannend!

Mocro Maffia S5 is vanaf 2 juni bij Videoland te zien.

Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws