BeReal komt opnieuw met nieuwe handige functie

De app is weer bezig met iets nieuws!

BeReal werd vorig jaar in een klap razend populair. Dit kwam met name doordat de app – de naam zegt het al – ‘real’ is. Zo krijg je elke dag een melding van BeReal en heb je maar twee minuten per dag om een goede foto te posten. Binnenkort komt de app met een nieuwe functie, namelijk RealChat.

BeReal

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht je de BeReal-hype gemist hebben, we praten je graag even bij. BeReal is een app waarop je al je vrienden kunt toevoegen. Een keer per dag krijg je een melding en dan heb je twee minuten de tijd om een foto te maken van wat je op dat moment aan het doen bent. De app maakt dan zowel een foto van je back– als front camera. En tja, misschien lig je negen van de tien keer gewoon op de bank een serie te kijken of ben je aan het werk, real is het zeker. Daarna kun je van al je vrienden zien wat zij op dat moment doen. We like! 

Nieuwe functies

De app is sinds de release al wel iets veranderd, want je kunt tegenwoordig meerdere BeReals op één dag maken.  Mits je de eerste foto op tijd hebt gemaakt. Daarnaast kun je nu ook muziek toevoegen aan je foto. Binnenkort komt er waarschijnlijk nog een nieuwe functie bij, want BeReal werkt aan een optie om te kunnen chatten op de app. Met de functie RealChat, kun je ook privéberichtjes naar je vrienden sturen. Dit kan door op een BeReal van een vriend te klikken, of door het account van een vriend op te zoeken bij ‘Mijn Vrienden’.

Hiermee begint de app dus steeds meer op andere social media-platformen zoals Snapchat te lijken. Op dit moment wordt RealChat getest in Ierland. Het is nog niet bekend wanneer we er ook in Nederland gebruik van kunnen maken.

Bron: Tagmag | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws