Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Lisa reageert op opmerkingen van Ramon: 'Ongemakkelijk'

Lisa reageert op de woordgrapjes van Ramon.

Dat de deelnemers in Temptation Island: Love or Leave meestal geen blad voor de mond nemen, is wel duidelijk. Soms levert dat hilarische uitspraken op, maar soms komen deze uitspraken ook bij de kampvuren terecht. Een van de kandidaten die niet bang is om te zeggen wat hij denkt, is Ramon. Op Instagram reageert single Lisa op zijn uitspraken.

Woordgrapjes

Ramon en Melanie kwamen later in het programma ter vervanging van Evie en Mike. We zagen al snel hoe zowel Ramon als Melanie in de villa's de Temptation aangingen. Voor Ramon uitte zich dat in toch wel bijzondere opmerkingen. In een van de afleveringen zagen we hoe Ramon op date ging met Lisa. De twee moesten elkaar masseren en daarbij maakte Ramon nogal wat 'woordgrapjes'. Zo zei hij tijdens het masseren dat hij wel 'houdt van hard' en dat hij al over een 'happy ending' zat na te denken.

Reactie Lisa

Temptation-single Lisa heeft in haar Instagram Stories tijdens een Q&A gereageerd op deze opvallende uitspraken van Ramon. Een volger vroeg haar namelijk wat ze ervan vond. "Zijn opmerkingen maakte mij wel vaak ongemakkelijk en ik wist niet hoe ik erop moest reageren", schrijft ze. Aii...

Het einde van Temptation Island: Love or Leave is alweer in zicht. In de laatste afleveringen zullen we zien hoe de koppels herenigd worden en krijgen we eindelijk antwoord op de vraag: wie hebben het avontuur overleefd? Wij zijn benieuwd!

Bron: Love & Reality | Beeld: Tom Cornelissen, Instagram @lisadasx