Singles beginnen gevoelens te krijgen in Temptation Island

Toch hebben ze in hun achterhoofd dat de mannen 'gewoon' nog een vriendin hebben...

In Temptation Island: Love or Leave testen vier koppels hun relatie. Vaak gaat het mis omdat er toch gevoelens voor een van de singles ontstaat, maar dit seizoen lijken de rollen omgedraaid. Het zijn vooral de singles die gevoelens beginnen te ontwikkelen.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave. 

Gevoelens

Meestal zijn het de koppels die het moeilijk krijgen met hun gevoelens in Temptation Island, maar dit seizoen lijkt het allemaal anders te zijn. Singles Marisol en Gwen struggelen met hun feelings voor Lester en Joël. Tijdens hun groepsdate, een swingende dansles, spatten de vonken er dan ook vanaf. De ladies zouden zich dan ook het liefst helemaal overgeven aan hun gevoel, maar logischerwijs zijn ze nog wel voorzichtig. Ze hebben immers nog in hun achterhoofd dat de boys al ‘gewoon’ een vriendin hebben. Vooral Marisol begeeft zich op glad ijs, aangezien we allemaal weten dat Lesters vriendin Miriam behoorlijk jaloers kan reageren.

Snorkelen

Ook bij de ladies is het tijd voor een groepsdate. Zij mogen allemaal één single man kiezen, met wie ze gaan snorkelen. Dit keer mag Iris de gewilde Chevalier wél meenemen van Miriam. Zelf kiest Miriam dit keer voor Tony. Shanta neem Quincy mee en nieuwkomer Melanie gaat voor Yesse. Het is een gezellige date, maar de vonken spatten er niet vanaf. Vooral Shanta en Quincy spreken elkaar amper.

Kampvuur voor de mannen

Voor de mannen staat er dit keer weer een kampvuur op de planning. Een spannend moment, al pakt het uiteindelijk behoorlijk mild uit voor de heren. Iedereen krijgt ‘goede’ beelden en kan met een gerust hart terugkeren naar de villa. Voor Lester ligt dit net iets anders. Hij krijgt namelijk beelden te zien van de woede-uitbarstingen van zijn vriendin – en daar is hij niet bepaald blij mee. Ook de singles in de villa – die dezelfde beelden te zien krijgen – schrikken van Miriams reactie en stellen dat dit niet gezond is. Toch slaat Lester die kritiek in eerste instantie van zich af. Gaat dit nog goed komen? Wij zijn héél benieuwd naar de volgende aflevering!

Bron: Temptation Island, Love Reality | Beeld: Tom Cornelissen 

Laatste nieuws