Hilarische recap: Iris Rulkens imiteert Echte Meisjes in de Jungle-cast

Spot on!

Echte Meisjes in de Jungle is deze week helaas tot een einde gekomen. Gelukkig kunnen we dankzij Iris Rulkens nog even nagenieten van dit seizoen, want de queen of imitaties heeft weer een hilarische video gedeeld waarin ze de cast nadoet.

Hilarische uitspraken

In een video op Instagram imiteert Iris de cast van het afgelopen seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Per meisje doet ze hun meest bekende en hilarische uitspraken na – die natuurlijk weer allemaal spot on zijn. Uitspraken als “Wie zei dat nou?” van Louisa, “Ik mag niet meer praten van de captain want ik praat te veel” van Kelly, “Ik ben best wel een koud en hard persoon” van Esmee, “Die heb ik gewoon geruild voor het allergrootste en lelijkste monster in het oerwoud” van Jancie en natuurlijk “Ik doe niet meer mee, klaar. Uitgejungled”, van Michella komen voorbij.

Bekijk de hele video hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Iris Rulkens (@irisrulkens)

‘Beste tot nu toe’

Onder de video staat het vol met reacties van mensen die de video hilarisch vinden en Iris’ imitatiekunsten spot on. “Hahaha je beste tot nu toe”, vindt Jim Bakkum zelfs. “Die Esmee is wel echt SPOT ON! Ik ga stuk😂😂” reageert een andere volger. “Ken het programma niet. Maar door naar jou te kijken, heb ik een uitstekende indruk 😂😂”, schrijft iemand anders. En ook de Echte Meisjes zelf reageren op de video. “Super leuk 😻”, schrijft Michella. “Ahahah on point! 😍” vind Kelly.

Winnaar

Deze week konden we genieten van de reünie van Echte Meisjes in de Jungle, en daarmee komt dit seizoen tot een einde. In de finale moesten finalisten Kelly en Diva de laatste 30 kilometer terug naar de bewoonde wereld afleggen. Het werd een spannende race met verschillende opdrachten, met als doel om als eerste de gouden kip te vinden. De meiden waren aan elkaar gewaagd en gingen gelijk op, maar uiteindelijk was het Kelly die als eerste bij Valerio aankwam en de finale wist te winnen!

Bron: Instagram @irisrulkens | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs, NL Beeld  

Laatste nieuws