Hilarisch! Iris Rulkens imiteert De Verraders op geniale wijze

Iris strikes again!

Het nieuwe seizoen van De Verraders is in volle gang en dat betekent dat we weer wekelijks kunnen genieten van twintig BN’ers die een spannend spel vol listen en bedrog spelen, om uiteindelijk een zilverschat te winnen. Enne, als er iemand is die deze BN’ers als geen ander op de hak kan nemen, is het imitatiequeen Iris Rulkens wel. She did it again!

De Verraders

In De Verraders spelen BN’ers onder leiding van Tijl Beckand een spannend spel vol listen en bedrog, met als doel om een zilverschat te winnen. Maar, er zit een addertje onder het gras. In het spel zitten namelijk een aantal ‘verraders’, die als doel hebben het spel te saboteren. Bovendien zullen de verraders iedere nacht één deelnemer ‘vermoorden’. In de tussentijd is het aan de ‘getrouwen’ de taak om uit te zoeken wie de verraders zijn, en ze er tijdens de ronde tafel uit te stemmen. Aan het einde mogen de overgebleven kandidaten de buit onderling verdelen óf ze verraden nogmaals hun medekandidaten en houden alles zelf.

Imitatie

Iris Rulkens heeft de kandidaten van het programma op hilarische wijze nagedaan in een nieuwe TikTok-video. Zo doet ze het voorstelrondje na en imiteert ze onder andere Jessie Maya, Irene en Betty. Maar ook Selma Omari en Pernille La Lau weet Iris megagoed na te doen. Aha!

@irisrulkens De Verraders #imitaties #verraders #voorjou #foryou ♬ origineel geluid – irisrulkens

Volgers van Iris vinden ook deze video weer hilarisch. “Geweldig!” en “meer van dit”, klinkt het in de reacties. Zijn wij het helemaal mee eens!

De Verraders is vanaf vrijdag 3 maart elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en vanaf 4 maart elke zaterdag bij Videoland. 

Bron: TikTok | Beeld: Brunopress, TikTok, RTL

Laatste nieuws