Babynieuws! Deze B&B Vol Liefde-deelnemer verwacht eerste kindje

'Baby on the way'

Heugelijk nieuws voor Frank uit B&B Vol Liefde! De deelnemer onthulde recent namelijk dat hij en zijn vriendin hun eerste kindje verwachten. Ahw!

Babynieuws

Hoewel Frank meedeed aan B&B Vol Liefde en afreisde naar het prachtige Spanje om B&B-eigenaresse Denise beter te leren kennen, is het tussen de twee helaas niks geworden. Maar Frank heeft echter niet stilgezeten in Nederland en vond al snel de liefde bij zijn nieuwe vriendin.

En dat deze dame in kwestie de liefde van zijn leven is, is een ding wat zeker is. Er komt binnenkort namelijk gezinsuitbreiding! Op Insta maakte de oud-deelnemer het heugelijke nieuws afgelopen vrijdag bekend. “Het zwaait al naar de wereld #babyontheway”, luidt de caption.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frank Kalf (@frank_kalf)

Reacties

En hoewel het tussen Frank en Denise niks is geworden, was zij wel een van de eersten die hem feliciteerde met dit prachtige nieuws: “Gefeliciteeeerd ❤️❤️😍😍” Anderen reageren met: “Zo leuk! Gefeliciteerd 🔥”, “Wat leuk, gefeliciteerd! 🙌” en “Ahhhw 😍 Gefeliciteerd!” Ook namens Grazia natuurlijk van harte gefeliciteerd!

Bron: Love Reality, Instagram | Beeld: RTL

Laatste nieuws