Oeeh! B&B Vol Liefde komt met special met oud-deelnemers

Daarin gaan we zien hoe het nu met deelnemers uit de eerste twee seizoenen gaat.

Goed nieuws voor fans van B&B Vol Liefde, want het populaire programma gaat bijna weer van start. Maar voordat het derde seizoen op de buis verschijnt komt RTL met een special, waarin we gaan zien hoe het nu met oud-deelnemers van het programma gaat.

Hoe is het nu met?

Kijkers van B&B Vol Liefde kunnen nog voordat het derde seizoen van start gaat, genieten van een special. In B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met? staan de deelnemers van de afgelopen twee seizoenen centraal. Art Rooijakkers maakt een trip door Europa en bezoekt oud-deelnemers. Hoe gaat het met Debbie en haar pasgeboren baby, hoe is het met love birds Astrid en Harm-Jan, heeft Hans zijn B&B al verkocht en is de B&B van Richard eindelijk af? We krijgen het allemaal te zien in deze speciale uitzending.

B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met? is op vrijdag 7 juli om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Derde seizoen

Drie dagen na de special, gaat het derde seizoen van zomerhit B&B Vol Liefde dan ein-de-lijk van start. Acht vrijgezelle B&B eigenaren wagen het erop en gaan deze zomer op zoek naar de liefde van hun leven. Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-eigenaren compleet? Op de meest idyllische plekken door heel Europa volgen we de zoektocht van de B&B eigenaren naar de ware liefde. Mooie, romantische, grappige, maar soms ook ongemakkelijke situaties passeren de revue. Maak je op voor een zomer rijk gevuld met liefde en romantiek op de meest sprookjesachtige locaties. We can’t wait! 

B&B Vol Liefde is vanaf maandag 10 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Bron en beeld: RTL 

Laatste nieuws