Meer babynieuws: Josje Huisman is zwanger!

De voormalig K3-zangeres deelt op Instagram dat ze in oktober uitgerekend is.

Waar momenteel de een na de andere baby wordt geboren, zijn er ook steeds meer nieuwe in de maak onder bekend Nederland. Vandaag, op Moederdag, maakt Josje Huisman bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje. Op Instagram deelt ze het heugelijke nieuws.

Instagram

Op the gram deelt Josje een fotoreeks met haar lover Leon Tanate. En hoewel die kiekjes nog niets verraden (grote buik nergens te bekennen), doet de caption dat wél: “Er is een kindje op komst 😍❤️”, schrijft de zangeres. Het kindje zal naar verwachting in oktober geboren worden.

Ander leven

We kennen Josje natuurlijk allemaal als de voormalig K3-zangeres, maar inmiddels leeft de blondine al een tijdje wat meer buiten de schijnwerpers. Nadat haar carrière stopte in 2016, volgde ze de opleiding modist. Vorig jaar bekroonde ze haar afronding van die studie met het oprichten van een eigen hoedenmerk, Cornelia.

Tweede kindje

Josje kreeg in 2018 al een zoontje met producer Cle Gyimah, maar sinds 2021 zijn zij uit elkaar. Eerder vertelde de beauty in een interview dat ze het erg moeilijk vindt dat het niet werkt tussen hen. “Het is niet gegaan zoals ik had gehoopt of gewild”, zei ze toen. “Wanneer je een kind krijgt met iemand, heb je de intentie om samen te blijven. Het heeft tijd gekost om het een plekje te geven dat het dus anders is uitgepakt.”

Inmiddels is Josje al een tijdje supergelukkig met Leon, en die liefde wordt nu dus bekroond met een kindje. Namens Grazia natuurlijk van harte gefeliciteerd!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @josjecoos | Beeld: NL Beeld, Instagram @josjecoos

Laatste nieuws