Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD-Ellen onthult: 'Ik ben toch een keertje verliefd geworden'

Oeh la la!

De eerste aflevering van het negende seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is inmiddels verschenen en het seizoen ging meteen 'knallend' van start. Zo zagen we onder andere hoe de originals erop los flirtten en hoe de slaapkamers meteen al werden ontheiligd. Ellen blikt samen met Janey bij De Beach Bar terug op de eerste aflevering.

Dates

In de eerste aflevering worden de originals gelijk al door de Tablet of Terror op date gestuurd. Duracell-konijntje Ellen werd op date gestuurd met Joey. De twee kregen een cursus paaldansen en dat ging er steamy aan toe. Eenmaal in de villa werd hun date voortgezet onder de lakens en was er 'lichamelijk contact', zoals Ellen dat zelf mooi omschreef.

Ellens gelaatsuitdrukkingen kwamen – ehh – nogal goed in beeld, ondanks dat de kamer donker was. "Ik ga er op letten de volgende keren. Ik denk dat ik dit altijd in mijn achterhoofd ga hebben", zegt ze iet wat beschamend in de aftertalk. Gelukkig voor Ellen kijken haar ouders niet naar de afleveringen, zo vertelt ze.

Verliefd

Nadat presentator Fawry vraagt hoeveel bedpartners de dames hebben gehad, vertelt Ellen dat ze na EOTB eigenlijk heel braaf is geworden. "Na twintig jaar ben ik toch een keertje verliefd geworden", verklapt ze. Een relatie heeft Ellen nog niet, maar er zijn in ieder geval vlinders. "Hij heeft het heel moeilijk met EOTB gehad, dus ik heb heel moeilijke maanden gehad. Het is moeilijk voor hem om te gaan zien wat er allemaal komt. Maar ik weet dat hij wel weet hoe ik ben als persoon nu", aldus Ellen.

Het negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf zondag 14 mei wekelijks om 22.00 uur te zien bij MTV en vanaf dinsdag 16 mei bij Videoland.  

Bron: De Beach Bar (RTL) | Beeld: MTV