Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD-originals over nieuw seizoen: ‘Gaat alles overtreffen’

'Ik denk dat mensen niet gaan verwachten hoe heftig dit seizoen gaat worden'

Zondag is het ein-de-lijk zover, dan gaat het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch van start bij MTV. Het belooft weer een seizoen vol drama, jaloezie en lust te worden, die natuurlijk regelmatig wordt verstoord door de gevreesde tablet of terror. Grazia vroeg de acht originals van dit seizoen wat we precies kunnen verwachten.

Alles overtreffen

Als we de acht originals van dit seizoen mogen geloven, is het zeker de moeite waard het nieuwe seizoen van Ex on the Beach te kijken. "Aflevering één, dat belooft wat", stelt Joey. "Ik denk dat ons seizoen gewoon alles gaat overtreffen." En daar is Ellen het helemaal mee eens. "Ze zeggen altijd wel van 'het volgende seizoen overtreft', maar nu is het realiteit." Enne, volgens Joey hoeven we niet lang te wachten op de nodige portie lust en drama. "Ik persoonlijk denk dat aflevering één al beter is dan gewoon volledige seizoenen."

Rollercoaster van emoties

"Dit seizoen is gewoon veel leuker dan andere seizoenen zeg ik persoonlijk eerlijk – en dat is niet omdat ik er zelf in zit", vindt ook Michelle. "Wij hebben net natuurlijk aflevering één gezien en de meeste afleveringen één zijn gewoon saai, maar dit is gewoon..." "Volgens mij zit alles erin. Zowel veel sex, ruzies, vechtpartijen. Het was een rollercoaster van emoties en het wordt heftig", zegt Jonna over het negende seizoen.

Heftig

Als we de kandidaten mogen geloven gaat het écht een next level seizoen worden. "Ik denk dat mensen niet gaan verwachten hoe heftig dit seizoen gaat worden", stelt Janey. "Ik heb het zelf meegemaakt en ik heb de vorige seizoenen gezien... Ik kan je gewoon bevestigen dat het gewoon veel leuker is", besluit Dylan tot slot. We can't wait! 

Het negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf zondag 14 mei wekelijks om 22.00 uur te zien bij MTV en vanaf dinsdag 16 mei bij Videoland.  

Beeld: MTV