Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB-Imke geeft gezondheidsupdate over vriend: 'Geheugen nog niet terug'

Jermaine is eindelijk weer thuis.

Begin deze maand deelde EOTBDD-ster Imke Roose heftig nieuws over haar vriend Jermaine. Hij belandde in het ziekenhuis nadat hij een harde klap kreeg tijdens een voetbalwedstrijd. Inmiddels is hij weer thuis en deelt Imke op Instagram hoe het nu met hem gaat.

Ziekenhuis

Op Instagram vertelde Imke eerder deze maand dat haar vriend Jermaine in het ziekenhuis lag. "Afgelopen dinsdag kreeg m’n vriend een (zware) klap op z’n hoofd. Dit gebeurde tijdens een voetbalmatch. Helaas was deze klap veel erger dan eerst gedacht. Ons leven veranderde compleet”, legde ze uit. “Hij ligt op neurologie aan de monitor. Allerlei testen en onderzoeken moet hij ondergaan.” Imke liet weten dat hij een hersenschudding heeft, waardoor hij onder meer kampt met geheugenverlies. "Hij heeft een hersenschudding, in de zwaarste graad met onder andere (externe) geheugenverlies. Hij wordt ongelofelijk goed verzorgd en ik wijk geen minuut van zijn zijde, Hij is rustig en herstellende.”

Inmiddels gaat het beter met Jermaine en mag hij thuis verder herstellen. "Terug thuis", schreef ze gisteren bij een foto in haar Instagram Stories. "Er is nog een lange weg die we moeten afleggen. Jermaine praat enkel losse woorden en zijn geheugen is nog voor een groot deel niet terug", zegt Imke.

Trots

Vorige week postte Imke nog een video op Instagram waarbij ze schreef hoe trots ze op haar lover is. "Hoe graag ik ook wil dat je gaat schaken ipv voetballen 🥲 blijf ik je grootste fan, no matter what. Maar zeg nu zelf schaken is veel veiliger dan m’n ventje in het doel 😂", aldus Imke. Wij wensen Jermaine heel veel sterkte toe!

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, EOTBDD