Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nieuwe uitdaging voor Jim Bakkum: ‘Heel veel zin in’

Iets dat de acteur nog nooit eerder heeft gedaan...

Dat Jim Bakkum een echt multitalent is, dat weten we inmiddels. Zo zingt hij de sterren van de hemel, speelt hij heerlijke rollen in romcoms en danst hij ook nog eens erg goed. Maar binnenkort begint hij aan een nieuwe uitdaging, zo maakt Jim vandaag bekend op Instagram.

Het toneel op

Jim gaat weer de theaters in! Dit keer niet in een musical, maar hij gaat spelen in een toneelstuk. "Héél erg leuk dat ik vandaag mag aankondigen dat ik vanaf januari 2024 twee maanden te zien ben in mijn eerste (!) toneelstuk bij het fantastische Theater Oostpool", schrijft Jim enthousiast op the gram. Hij mag namelijk gaan spelen in de voorstelling SHOWMEISTER. "Een nieuwe komedie over - jawel - sterven 🕊️", vertelt de acteur.

Jim zal onder meer gaan spelen met Thomas Höppener. "In november beginnen we met repeteren, heel veel zin in!"

Komedie over sterven

Benieuwd waar SHOWMEISTER precies over gaat? "Wanneer de hypersuccesvolle voetbalcoach Mario (Jim Bakkum) te horen krijgt dat hij nog maar een jaar te leven heeft, stort zijn wereld in. Hij besluit zijn laatste dagen te besteden aan een ultiem cadeau waar zijn miljoenen fans écht iets aan hebben: een theatershow over zijn eigen leven", luidt de beschrijving van de show.

"Met Mario in je zaal heb je gegarandeerd een hit, dat weet ook Fabio (Thomas Höppener), artistiek leider van het theater. Maar ook al lopen de bezoekersaantallen al jaren terug; Fabio gaat liever failliet dan dat hij ruimte geeft aan dit soort plat entertainment. Helaas voor Fabio is de afdeling marketing het daar niet mee eens en starten de repetities volgende week."

Bron: Instagram @jimbakkum | Beeld: NL Beeld