Lief: Jim Bakkum zet jarige moeder in het zonnetje

De appel valt niet ver van de boom!

Waar Jim Bakkum geregeld zijn kroost of lover Bettina in het zonnetje zet, is vandaag de moeder van de hottie aan de beurt. Ter ere van haar verjaardag plaatst Jim een tweetal schattige kiekjes uit de oude doos op the gram.

Twee druppels water

“Mama jarig. De liefste, gevoeligste, betrokkenste en meest supportive moeder wordt vandaag 64″, schrijft Jim op Instagram bij een oude foto waarop moeder en zoon samen in het zwembad vertoeven. Het kiekje is precies twintig jaar geleden geschoten. En we kunnen wel stellen dat de appel niet ver van de boom valt, want wat lijkt Jim op zijn moeder!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Hectische tijd

“Ik zat net een paar maanden in dit vak en beleefde een hysterische tijd“, blikt de zanger terug. “Tussen de hectiek door ging ik een paar uurtjes langs bij het vakantiehuisje waar mijn ouders toen verbleven. Voelde toen zoveel rust. Zo vertrouwd”, aldus Jim op Insta. Dat gevoel is volgens de zanger nooit weggegaan. “En zo vertrouwd voelt het nog altijd bij mijn moeder (en vader!)”, verzekert hij zijn volgers. Hij sluit af met een felicitatie voor zijn mama: “Gefeliciteerd lieve moeder. ❤️”

Comments

In de reacties kan Jims moeder rekenen op nog veel meer felicitaties. Onder andere Juvat, William Rutten en tientallen andere volgers wensen de moeder van de zanger een fijne verjaardag. Ook namens Grazia natuurlijk van harte!

Bron: Instagram @jimbakkum | Beeld: NL Beeld, Instagram @jimbakkum

Laatste nieuws