Jim Bakkum en gezin laten per ongeluk brandalarm afgaan op vakantie

'NEVER A DULL MOMENT'

Jim Bakkum is op dit moment lekker op vakantie met het gezin. Hoewel er natuurlijk volop wordt genoten van de quality time samen, ging er gisteren ook even wat mis in het hotel. Jim vertelt namelijk op Instagram dat ze per ongeluk het brandalarm hebben af laten gaan in – jawel – het hele hotel… Oeps!

Op vakantie

De acteur plaatst een kiekje op Instagram waarin hij en zijn dochter even lekker rustig een film aan het kijken zijn, maar dat was een paar uur daarvoor wel anders. “Vakantie…. Dit koppie met haar ligt nu lekker rustig bij me. Even een filmpje kijken. ‘Papa, wat was dat?! Een noodgeval?’ (Goh, zou ze vaak het nummer luisteren? 🥴) – Deze vraag hebben we tig keer gehoord vanavond.” Jim vertelt dat ze namelijk per ongeluk het brandalarm hebben af laten gaan. En niet alleen in hun hotelkamer, maar blijkbaar in het hele hotel…

Koken

“Ons chaotische gezinnetje was weer even in rep en roer. De moeder van het gezin was aan het koken in ons appartement, met een niet lekker werkend afzuigsysteem en pannen waarvan de anti-aanbaklaag ook niet meer echt aanwezig was, dus: rook, dus: volledig blauw appartement. DUS: brandalarm ging af. Was vrij hard. Kinderen in paniek. Telefoon ging af, wildvreemden belden aan om te vragen of het wel goed ging. Wat bleek: het brandalarm ging af in het HELE HOTEL”, schrijft Jim.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Never a dull moment

En dat allemaal omdat de gebakken piepers bij de Bakkums zwart aan de onderkant werden. Oeps! “We zeggen het zo vaak tegen elkaar, maar het is echt zo in ons gezin: NEVER A DULL MOMENT. We zijn de grootste flapdrollen, niets gaat perfect, maar toch denk ik dat we als ouders niet meer liefde zouden kunnen geven. ‘Ja lieffie, dat was een noodgeval, en ááálles is helemaal goed, niets aan de hand’. Hoofdje op mijn borst. Ruikend aan haar heerlijke kruintje ben ik dolgelukkig. In een blauw huis”, aldus Jim. Eind goed, al goed!

Bron & Beeld: Instagram Jim, NL Beeld

Laatste nieuws