Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nikkie Plessen over huwelijksaanzoek: ‘Daarna hoeft het niet meer’

'Ik heb altijd gezegd: je hebt nog tot mijn veertigste'

Nikkie Plessen vormt samen met haar partner Ruben Bontekoe en hun twee kids een happy family. Er mist alleen nog één ding: het huwelijk. In de nieuwste LINDA. vertelt de modeontwerpster echter dat Ruben nog maar heel even heeft om een aanzoek te doen, daarna hoeft het van haar niet meer.

Ultimatum

In gesprek met het tijdschrift grapt Nikkie dat haar grote liefde al twintig jaar last heeft van zijn knieën. Enne, hopelijk herstelt hij snel, want de modeontwerpster heeft haar partner een ultimatum gesteld. "Ik heb altijd gezegd: je hebt nog tot mijn veertigste, daarna hoeft het van mij niet meer", vertelt ze. Nikkie is nu 38 jaar, dus de tijd begint te dringen voor Ruben.

Trouwen of geld besparen?

Hoewel Nikkie graag zou willen trouwen, vind ze het huwelijk ook weer niet zó belangrijk. Ze heeft het immers goed voor elkaar. "We hebben kinderen samen, ik draag vaak genoeg een leuk jurkje en het bespaart nog heel veel geld ook", stelt ze nuchter. Nikkie en Ruben kregen in 2010 samen een dochtertje genaamd Julie, in 2014 kregen ze zoon Alain.

Twintig jaar

Het koppel is inmiddels al twintig jaar samen. Enne, dat is volgens Nikkie wel te merken in de slaapkamer, bijvoorbeeld aan haar lingerie. "Ik zou wel zo'n type willen zijn met mooie setjes, maar vaak denk ik: ach, dat ziet toch niemand. (...) Ik draag eigenlijk altijd Victoria’s Secret-basics van zwart kant", vertelt ze eerlijk. Het is echter niet zo dat de beauty helemaal geen moeite meer doet. Ontharen vindt ze bijvoorbeeld wel heel belangrijk. Zo laat ze haar lichaam laseren en scheert ze dagelijks. Zelfs haar armen krijgen een harsbeurt. "Ik kan niet tegen overal haar", stelt ze. Aha!

Bron: RTL Boulevard, LINDA. | Beeld: NIKKIE