Nikkie Plessen over de denim trend: ‘Met denim kan je alle kanten op”

Denim never goes out of style!

‘I’m getting tired of denim’, said no one ever! Het leuke aan denimtrends is dat je er nooit zat van raakt, maar dat het wel altijd blijft veranderen in de modewereld. Zijn we net allemaal gewend aan jeans met wijde pijpen, maken de skinny jeans volgens TikTok nu alweer hun comeback… ja écht! En daar blijft het niet bij! Er zijn namelijk nog veel meer trends gaande op het gebied van denim, en daar weet Nikkie Plessen alles van!

Populaire trend

Sinds 1870 is denim al populair in de modewereld en sindsdien is de trend eigenlijk nooit uit de mode geraakt. Denim is de beste stof voor alle seizoenen, mede doordat je het in verschillende kleuren, wassingen en afwerkingen kunt krijgen. En ja, combineren kan gewoon!

Denim on denim is helemaal on trend! Straight-fit jeans, oversized jackets, jurken, tassen; we zien het overal! Ook bij NIKKIE kun je terecht voor een heleboel denim items die je heel goed met elkaar kunt combineren. De kans is heel erg groot dat jij een jas van denim in je garderobe hebt hangen. En dat komt goed uit, want deze jassen zijn nog altijd hot and happening. Met name de oversized variant is erg populair. Je kunt gaan voor een neutrale versie, maar ook spijkerjassen met een unieke twist (denk aan color-blocking) zijn erg leuk om je outfit mee naar een hoger niveau te tillen. Zo stylet Nikkie ‘m bijvoorbeeld.

trend

Maak je denim on denim look af met toffe accessoires en andere details. Sieraden en witte tops staan altijd mooi in combinatie met een spijkerstof. Of kies voor een matchende set met een chique paar hakken. Te koud buiten? Draag een spijkerjasje over je schouders.

denim

We denken vaak aan blauw bij denim, maar de spijkerstof komt in vele andere kleuren. Zwart bijvoorbeeld of zoals bij NIKKIE met een stoere print.

denim printje

“Ik ben obsessed met denim! Vooral items met een lichte wassing en jeans met een destroyed look, I love it! Makkelijk te stylen en geschikt voor elke gelegenheid. Met denim kan je alle kanten op! Zelf stijl ik een denim outfit vaak af met mijn Louboutins of juist heel casual met een sneaker”, aldus Nikkie over de trend. Éen ding weten we zeker: Denim never goes out of style!

Beeld: N BRANDS

Laatste nieuws