Sylvia Geersen onthult wanneer ze met Joris aan kinderen wil beginnen

Het gaat goed tussen voormalig Bachelorette Sylvia Geersen en haar Joris. Zó goed zelfs, dat het verliefde stelletje al aan kinderen denkt, zo onthult het prachtige 37-jarige model in gesprek met Boulevard-presentator Farja Favardin. Superleuk!

Liefde op het eerste gezicht

Iedereen heeft natuurlijk in de finale-aflevering van De Bachelorette kunnen zien dat dat Joris de allerlaatste roos van Sylvia kreeg. Van alle leuke kerels was hij de allerleukste, besloot de brunette. Achteraf liet Sylvia weten dat ze Joris eigenlijk al vanaf het begin van het programma zag zitten. Ze nam hem immers ook als eerste mee op date.

En Joris? Die was ook al vanaf moment één weg van Sylvia. “Toen ik die auto uit liep en ik haar zag staan, dacht ik wel van ‘Wow, daar staat een heel mooie vrouw in een heel mooie jurk”, biechtte hij eind april op in gesprek met Grazia. “Dat deed wel wat met me.”

‘Nog nooit gehad dat een man zó goed voor mij is’

Inmiddels zijn we een tijdje verder, maar vliegen de vlindertjes nog steeds rond in de buiken van Sylvia en Joris. Het stel denkt zelfs aan kinderen, onthulde Sylvia bij de RTL.nl Moederdag Special. Samen met moeder Rosalie babbelde ze er lustig op los met Farja Favardin, bijvoorbeeld over Sylvia’s kinderwens. Want die heeft ze absoluut.

“Ik ben heel erg in love met Joris. Ja echt liefde, en volwassen liefde”, begint de Rotterdamse. “En ik zie het ook aan haar”, reageert moeder Rosalie direct. Sylvia: “Ik heb het nog nooit gehad dat een man zó goed voor mij is. En zo lief.”

Kinderen

Als Farja even later vraagt hoe het zit met de kinderwens, zien we een hele eerlijke Sylvia. “Nou het zit zo… Ik ben op dit moment heel erg druk”, begint ze voorzichtig. Maar dan verrast ze zowel Farja als haar moeder: “Over 6 maandjes, zat ik zelf te denken.”

Moeder Rosalie kijkt op. “Nou, da’s wel erg snel”, lacht ze verbaasd, aangezien haar dochter een zin daarvoor nog stelde dat ze het erg druk had.

Sylvia zegt zelfs dat 6 maanden wat haar betreft nog vrij lang is. “Als het aan mij had gelegen, had ik vandaag nog naar de dokter gegaan om te zeggen: haal dat ding (spiraaltje, red.) eruit. Ik had al een afspraak ingepland, maar die heb ik afgezegd.”

Kortom, het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat Sylvia en Joris hun geluk niet met z’n tweetjes maar met z’n drieën delen. En dat is ze natuurlijk van harte gegund!

Bron: RTL | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws