Babynieuws! B&B Vol Liefde-Debbie bevallen van kindje

Debbie en Vincenzo zijn ouders geworden!

Heugelijk nieuws voor Debbie uit B&B Vol Liefde en haar partner Vincenzo, de twee zijn afgelopen zaterdag namelijk ouders geworden van hun eerste kindje samen. Dat heeft Vincenzo laten weten in de Instagram Stories van Debbie.

Bevallen

Kersverse papa Vincenzo neemt de Instagram Stories van Debbie over om het heugelijke nieuws met de hele wereld te delen. “Goeiemorgen allemaal, ik ben Vincenzo. Ik wil jullie laten weten dat zaterdag onze baby geboren is”, vertelt hij in een video. Hij laat verder weten dat moeder en kind het goedmaken. Debbie en de kleine zijn zelfs al een lekkere wandeling aan het maken buiten, zo is te zien. Gefeliciteerd!

Beeld: Instagram @debbiebreg 

Liefde

Debbie was te zien in het eerste seizoen van B&B Vol Liefde. Met de mannen die haar in Italië kwamen opzoeken tijdens de opnames mocht het bij haar allemaal niet zo vlotten. Gezellig was het bij vlagen wel met Melvin, Pascal, Jelmer en Christiaan, maar een echte romantische klik? Daar was geen sprake van. Kritische kijkers doopten de voormalig Amsterdammer zelfs om tot echte ‘Ice Queen‘. Inmiddels is Debbie al een tijdje happy in de liefde met Vincenzo en hebben ze hun gezinnetje dus uitgebreid met een kleine spruit!

Eigen paradijs

De kersverse parents hebben nog genoeg plannen voor de toekomst, mét de kleine erbij. Debbie en Vincenzo zijn namelijk van plan om een ‘eigen paradijs te creëren’ dichtbij de natuur. Ze heeft haar B&B Casa Santangelo namelijk al verkocht aan een Nederlander. Wij zijn benieuwd!

Beeld: Instagram @debbiebreg | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws