Oeh: nieuwe liefde voor B&B Vol Liefde-Debbie

De ijskoningin lijkt eindelijk te zijn ontdooid.

Haar B&B Vol Liefde-avontuur hielp Debbie helaas niet aan een nieuwe man, maar inmiddels is de ijskoningin helemaal gelukkig in de liefde. Althans, voorzichtig gelukkig, want de liefde is nog vrij pril.

Intuïtie

Melvin, Pascal, Jelmer en Christiaan reisden allen af naar het zonnige Salerno om het hart van Debbie te veroveren. Helaas moesten ze één voor één haar prachtige B&B Casa Santangelo verlaten, want van amore was absoluut geen sprake. “Vrij snel in het begin wist ik dat het er voor mij niet tussen zat”, vertelt ze eerlijk aan De Telegraaf. Toch probeerde ze over haar intuïtie heen te stappen en zich open te stellen. “En even goed proberen iets te vinden, en dat is dus niet gelukt uiteindelijk.”

Dat Debbie haar mannen meer aan het werk zette dan ze te leren kennen, kwam haar op veel kritiek te staan. Toch kreeg ze ook heel veel positieve reacties – óók van mannen. “Ik kreeg honderden, misschien wel duizenden leuke berichtjes”, verklapt ze. “Er zijn zelfs een aantal naar Salerno gekomen, maar ik moet je teleurstellen: er was niemand die mijn hart sneller deed kloppen. Misschien ben ik dan toch echt de ijskoningin, wie weet.”

Amore

Maarre, al snel blijkt dat niet helemaal het geval te zijn. Debbie is namelijk met iemand aan het daten, zo verklapt ze. Helaas wil ze nog niet veel kwijt over haar potentiële nieuwe liefde. Zo wil ze niet onthullen of het om een Italiaan gaat of niet. “Daar ga ik niets over zeggen, het speelt pas kort”, aldus Debbie. “Het enige wat ik kan vertellen is dat het geen gast is geweest van Casa Santangelo.” Hmmm…

Bron: De Telegraaf | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws