EOTB-Shirley goudeerlijk tegen Janice Blok: ‘Ik vond je verschrikkelijk’

De EOTB-ster windt er geen doekjes om!

Nu het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch voor de deur staat, vond MTV het hoog tijd om oud-deelnemers uit te nodigen om te praten over hun deelname aan Ex On The Beach. Dit keer was het aan Shirley en Danny om te praten over hun seizoen samen met Janice Blok in Back On The Beach. Enne, er werden ook ongezouten meningen gedeeld over elkaar…

Robin

In het seizoen waar Shirley en Danny in te zien waren, ging het er erg hard aan toe. Zo vlogen de deelnemers elkaar bijna elke aflevering wel in de haren, was er sprake van liefdesverdriet, maar ontstonden er ook mooie – maar tijdelijke – love stories. Ook voor Shirley, die er aan het einde van de rit met haar ex Robin vandoor ging.

“Jij ging natuurlijk weg met Robin, maar dat is best snel weer overgegaan”, zegt Janice tegen Shirley. “Ja, omdat ik daar met tegenzin zat eigenlijk en het niet durfde te zeggen”, antwoordt ze. En hoewel Shirley er juist om bekend staan niet op haar mondje te zijn gevallen, was dat in dit geval wel anders. “Ik durf zeker makkelijk mijn mening over alles en iedereen te geven”, geeft de brunette toe. “Maar, bij iemand die zich zo onzeker en kwetsbaar opstelt, dan vind ik dat wel moeilijk.”

Stress

Uiteindelijk is het daarom ook niks tussen de twee geworden, en besloot Shirley – eindelijk, maar toch – een punt achter hun ‘relatie‘ te zetten. “Hij had een kamer in zijn huis verandert in mijn kamer. Mijn make-up kamer met een make-up tafel en foto’s en dingen”, gaat Shirley verder. “En toen kreeg ik dus een beetje stress. Toen dacht ik: ‘nou moet ik er wat aan gaan doen’.”

Goudeerlijk

En hoewel Shirley het lastig vond om er een einde aan te maken met haar ex, laat ze in de video wel haar ongezouten mening los over niemand minder dan Janice Blok. Ja, echt waar! “Ik heb ook gekke opmerkingen over jou gemaakt”, zegt Shirley wijzend naar Janice. Janice is natuurlijk hartstikke benieuwd en vraagt de brunette wat ze over haar heeft gezegd.

“Ik vond je verschrikkelijk, altijd”, biecht Shirley op. Als Janice vraagt waarom, antwoordt ze dan ook goudeerlijk. “Op de televisie. En ook op school, want ik zat met jou op school”, gaat ze door. “Nou meid, je leert me nu kennen. Valt het nu wel tegen?”, vraagt Janice aan Shirley. “Mee”, antwoordt ze dan lachend.

Bron: YouTube: Back On The Beach | Beeld: Ex On The Beach

Laatste nieuws