EOTBDD’s Robin tegen Shirley: ‘Mijn respect voor jou is er niet’

Ai...

Het was allesbehalve een romantisch weerzien voor EOTBDD’s Robin en Shirley in Eating with my Ex: Going Dutch. Naarmate het etentje vorderde, werd de sfeer werd tussen de twee exen steeds meer gespannen.

Ongemakkelijk etentje

In Eating with my Ex: Going Dutch gaan bekende koppels het gesprek aan over hun mislukte relatie. Zo zagen we eerder al hoe Temptations Jaydi en Ricky herenigd werden en had EOTBDD’s Dusty nog het een en ander te bespreken met zijn ex-vriendin Lisa.

Ook Robin en Shirley uit Ex on the Beach: Double Dutch schuiven aan voor een behoorlijk ongemakkelijk etentje. Dat het gesprek niet tot een verzoening heeft geleid, blijkt wel wanneer Shirley de laatste vraag voorleest: “Gaan wij met respect voor elkaar van tafel?”

Geen respect

Over die vraag hoeft Robin niet lang na te denken. “Mijn respect voor jou is er niet”, zegt hij duidelijk. Shirley denkt hier echter anders over en probeert het gesprek nog netjes af te sluiten. “Ik vind het niet nodig om je nog een trap na te geven”, zegt zij tegen haar ex. “Dat vind ik netjes van je”, geeft Robin toe. “Maar als jij mij vier maanden aan het lijntje hebt gehouden, dan heb ik geen respect voor jou. Dan laat ik je gewoon.”

Schijnheilige kwal

Toch lijkt het Shirley wel dwars te zitten dat Robin zegt geen respect voor haar te hebben. “Heb je mij ooit nog wat slechts over jou horen zeggen?” vraagt ze hem. “Nee, want je gaat met respect van tafel. Dat vind ik heel netjes van je, dat moet ik eerlijk toegeven. Nette meid”, antwoordt Robin. “Ja, in principe wel”, reageert Shirley op die laatste opmerking.

Vervolgens slaat het gesprek volledig om. “Ik wist niet dat je aan principes deed”, haalt Robin uit naar zijn ex. “Wat is dat nou weer voor gelul? Ik wil je niet verder de grond in trappen, maar ik vind je een schijnheilige kwal zeg. Je loopt hier een show op te houden”, reageert de blondine geërgerd. Aii…

Je bekijkt het fragment hieronder:

Andere ex-koppels

Naast Shirley en Robin zien we ook het veelbesproken stel Odim en Jørney (EOTBDD) terug in het programma. Ook neemt EOTBDD’s Dusty plaats aan een tafel in het restaurant met zijn ex-vriendin Lisa en zien we hoe Jaydi en Ricky zichtbaar emotioneel raken bij hun hereniging. Eating With My Ex: Going Dutch is vanaf vrijdag 29 april wekelijks te zien op discovery+.

Bron en beeld: Eating with my Ex: Going Dutch (discovery+)

Laatste nieuws