EOTBDD’s Shirley over waarom ze niet meer samen met Robin is

Shirley vertelt de reden van de breuk tussen de twee.

Shirley maakte in een van de laatste afleveringen van Ex on the Beach: Double Dutch haar entree als de ex van Robin. De blondine wist meteen indruk te maken bij alle mannen, maar koos er toch voor om met haar ex, Robin, het bed.. eh, de zee in te duiken. Even leek het er dan ook op dat de twee na het programma een setje vormden, maar de beauty vertelt nu dat het toch niks is geworden tussen haar en Robin.

Te lief

In een nieuwe video van YouTuber Nick Eshuis vertelt Shirley openhartig over haar fling met haar ex-lover. YouTuber Nick is dan ook niet bang om haar te vragen naar waarom het nou niks is geworden tussen haar en Robin. Ze vertelt dat het niet helemaal lekker is gelopen tussen hun. “Ik heb geen ruzie met hem, maar hij heeft ruzie met mij”, legt Shirley uit. “Hij is boos op mij.”

De blondine vertelt dat het niet meer werkte tussen de twee. “Hij is heel lief en gevoelig. Daar kan ik gewoon niet zo goed mee omgaan”, legt ze uit. Het was een gebrek aan gevoelens van Shirley's kant dat hun relatie de das omdeed. “Ik wou hem heel graag leuk vinden. Op een gegeven moment dacht ik: 'Hij is zo leuk en lief dus het moet wel een keer gaan komen', maar ja…” Dat gebeurde helaas niet, zo stelt Shirley.

Dusty

Lesley – die ook aanwezig was bij het interview – lijkt wel te weten wat Shirley dan wél zoekt in een man. “Je moet gewoon een badboy hebben. Dat zie je ook bij Dusty. Al die meiden worden verliefd op hem, omdat hij ze pijn doet. Ik weet niet waarom, maar vrouwen vinden dat leuk”, aldus Lesley. Hmm… Too bad!

De fling tussen Shirley en Robin was dus duidelijk maar van korte duur. Dit geldt echter niet voor de andere EOTBDD-koppeltjes. Zo werd in de reünie-aflevering bekend dat het tussen Shani en Davey zo serieus is dat Davey wil emigreren naar België om samen te wonen met zijn nieuwe liefde. “Wij zijn afgelopen maanden gegroeid tot een sterk koppel dat weer en wind aankan. We zijn nu 100 procent klaar om samen de rest van ons leven te delen”, deelde Shani onlangs op Instagram. Niet alleen Davey is van plan te verhuizen richting het zuiden, ook Jørney pakt haar koffers en verhuist naar België om samen te wonen met Odim. Cute!

Bron: YouTube @ Nick Eshuis | Beeld: EOTBDD, YouTube

Laatste nieuws