Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is het nieuwe koppel in Temptation Island: Love or Leave

Maak kennis met Ramon en Melanie!

In de meest recente aflevering van Temptation Island: Love or Leave, konden we zien hoe Evie en Mike vertrokken uit de villa. Het stel kreeg antwoord op hun vragen en daarom zijn ze vroegtijdig vertrokken. Inmiddels weten we welk koppel Evie en Mike vervangt.

Exit

Hoewel ze getekend hadden voor de ultieme relatietest, kwamen Mike en Evie halverwege Temptation Island tot het besef dat al hun vragen waren beantwoord. Van jaloezie was geen sprake, en het enige wat ze nog wilden was een hereniging. Samen vormen ze één van de zeldzame koppels in de Temptation-geschiedenis die de relatietest al voordat het programma ten einde is gekomen, hebben uitgespeeld. De twee verlieten dus hun villa's en laten de overige drie koppels en singles achter.

Nieuw koppel

Binnenkort komt daar verandering in, want het Instagram-account van Temptation Island NL heeft vandaag het nieuwe koppel bekendgemaakt. "Deze week voegen Ramon en Melanie zich bij de koppels! Zie donderdag hoe zij de villa's betreden! 🌴", luidt de caption.

Melanie en Ramon gaan samen het avontuur aan en worden onder anderen door Lester en Joel verwelkomd in de comments.

RTL Boulevard schrijft hoe de twee elkaar hebben leren kennen. De twee kennen elkaar door het uitgaan in Antwerpen, waar de vonk meteen over sloeg. Echter, ze wonen 230 kilometer uit elkaar waardoor ze elkaar alleen in het weekend kunnen zien. Zorgt Temptation ervoor dat een van de twee naar de andere kant van het land gaat verhuizen voor de ander?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Temptation Island, Instagram