Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Jørney openhartig: 'Deze zwangerschap heeft mij zo doen veranderen'

'Na een lange tijd durf ik het toe te geven'

Jørney Hendrikx maakte begin dit jaar bekend zwanger te zijn van haar tweede kindje. De weken vliegen voorbij en inmiddels is Jørney alweer een paar maanden zwanger. Enne, deze zwangerschap heeft de realityster flink doen nadenken over zichzelf en de toekomst.

Tweede zwangerschap

"In een korte tijd heb ik veel grote stappen gemaakt. En ben ik als persoon enorm gegroeid", begint Jørney in een openhartige post op Instagram. Ze vertelt dat de zwangerschap haar heeft veranderd als persoon. "Deze zwangerschap heeft mij zo doen veranderen. Qua alles, ik denk dat ik eindelijk mijzelf terug heb gevonden na een lange en zware depressie. Niet dat iemand dit aan mij kon zien, want ik had altijd een masker op. Maar na een lange tijd durf ik het toe te geven", vervolgt Jørney haar verhaal.

Na de geboorte van haar eerste dochtertje, Aaliyah, heeft Jørney veel ups en downs meegemaakt. Haar tweede zwangerschap en haar eigen bedrijfje hebben haar hieruit geholpen, legt ze uit.

Bedrijf

Voordat Jørney het nieuws over haar zwangerschap bekend maakte, hintte ze op Instagram al naar ‘leuk nieuws’ voor 2023. "Met een nieuwe carrière en een prachtige dochter in het verschiet, & nog iets waar ik (nog) niks over kan zeggen, ben ik opgewonden om alle positiviteit + vreugde in mijn leven toe te laten. Ik beloof mezelf ook om trouw te blijven aan wat me gelukkig maakt en niemand te laten proberen mijn licht te verduisteren. Nieuw leven. Nieuw hoofdstuk. Nieuwe jij!”, aldus Jørney in december op Instagram. Enne, dat het goed gaat met haar nieuwe bedrijfje, blijkt maar weer uit deze post!

In januari maakte Jørney bekend dat haar kleine spruit een jongetje wordt. Congrats!

Bron: Love & Reality, Instagram @jurney.hendrikx | Beeld: Instagram, EOTBDD (MTV)