EOTBDD’s Jørney is zwanger van tweede kindje

In haar Instagram Stories maakt ze het nieuws bekend.

Lees ook

Jørney Hendrikx begint 2023 met heugelijk nieuws. Op Instagram deelt de voormalig realityster namelijk dat ze opnieuw in verwachting is.

Opnieuw zwanger

In haar Instagram Stories reposte Jørney afgelopen weekend een aantal Stories van vrienden van haar, die haar feliciteerden met haar zwangerschap. “We gaan snel weten wat het wordt. Krijgt Aaliyah een broertje of zusje”, klinkt het in de Stories bij een foto van Jørney met haar dochtertje. Een vriendin feliciteert haar onder de foto. “Gefeliciteerd met je zwangerschap lieve vriendin van me!”

Ook heeft Jørney nu bovenaan haar bio staan: “PREGNANT🤰🏽” Aahw!

Aaliyah

Jørney is al trotste mama van een dochtertje, Aaliyah, die ze samen met haar ex-vriend Odim kreeg. De twee leerden elkaar kennen door Ex on the Beach en zijn nog een tijdje samen geweest, maar inmiddels is dat verleden tijd en zijn ze uit elkaar. Wie de vader is van haar tweede kindje, houdt de realityster voorlopig nog even voor zich.

jørney

Onlangs hintte Jørney op haar Instagram al wel naar ‘leuk nieuws’ voor 2023. “Met een nieuwe carrière en een prachtige dochter in het verschiet, & nog iets waar ik (nog) niks over kan zeggen, ben ik opgewonden om alle positiviteit + vreugde in mijn leven toe te laten. Ik beloof mezelf ook om trouw te blijven aan wat me gelukkig maakt en niemand te laten proberen mijn licht te verduisteren. Nieuw leven. Nieuw hoofdstuk. Nieuwe jij!”, aldus Jørney in december op Instagram. Gefeliciteerd!

Bron: Love & Reality | Beeld: EOTBDD (MTV) @createdbysharr

Laatste nieuws

Zie ook