EOTBDD-Jørney maakt geslacht tweede kindje bekend op bijzondere dag

Realityster Jørney Hendrikx maakt vandaag het geslacht bekend van haar tweede kindje. Jørney kennen we natuurlijk van Ex on the Beach: Double Dutch en is nog altijd enorm populair op social media. Begin dit jaar deelde ze het heugelijke nieuws over haar zwangerschap al op haar Instagram-pagina en nu weten we ook of de EOTBDD-ster in verwachting is van een jongetje of een meisje.

Bijzondere dag

Jørney heeft een bijzondere dag uitgekozen om het geslacht van haar tweede kindje te onthullen. Het is namelijk ook de eerste verjaardag van haar dochtertje Aliyaah, die ze samen met haar ex-vriend Odim kreeg. De twee leerden elkaar kennen door Ex on the Beach en zijn nog een tijdje samen geweest. Inmiddels hebben de twee een punt achter hun relatie gezet en zijn ze uit elkaar. Wie de vader is van het tweede kindje van Jørney, houdt ze voorlopig nog even voor zichzelf.

Big sis

Of Aliyaah een broetje of zusje krijgt, wil de voormalig realityster wel verklappen. In een Instagram story van Mede EOTBDD-er Lesley Versprille zien we hoe Jørney een grote ballon doorprikt om blauwe confetti te onthullen. Dat betekent dus dat de kleine Aliyaah binnenkort grote zus wordt van een broertje. Cute!

Leuk nieuws voor 2023

Voordat Jørney het nieuws over haar zwangerschap bekend maakte, hintte ze op Instagram al naar ‘leuk nieuws’ voor 2023.  “Met een nieuwe carrière en een prachtige dochter in het verschiet, & nog iets waar ik (nog) niks over kan zeggen, ben ik opgewonden om alle positiviteit + vreugde in mijn leven toe te laten. Ik beloof mezelf ook om trouw te blijven aan wat me gelukkig maakt en niemand te laten proberen mijn licht te verduisteren. Nieuw leven. Nieuw hoofdstuk. Nieuwe jij!”, aldus Jørney in december op Instagram. Congrats!

Bron: Instagram Lesley | Beeld: EOTBDD

Laatste nieuws