Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: Famke Louise showt nieuwe coupe

Ook déze look rockt de zangeres weer!

Van blonde manen naar donkere lokken, en van een korte bob naar een lange coupe, Famke Louise did it all! Echter was er nog één kleur die de zangeres nog niet had uitgeprobeerd, namelijk rode lokken. En guess what? Ook met deze kleur verbluft ze haar volgers weer! Wat kan de beauty niet hebben?

Nieuwe look

Famke heeft een langere tijd de prachtige donkere look gerockt, maar vond het overduidelijk weer eens tijd voor iets anders. En hoewel de beauty al een tijdje klaar was met haar 'lange bob' en deze inruilde voor extensions, vond ze het ook tijd voor een ander kleurtje. Enne, we love it!

Ook dit keer is Famke weer langs geweest bij extensions-specialist Bianca Vink, een specialist waar menig BN'er al eens een bezoekje heeft gebracht. En just like always: de zangeres rockt ook déze look weer keihard!

Nieuwe muziek

Naast een nieuwe coupe, bracht Famke een aantal weken geleden na een lange tijd ook weer nieuwe muziek uit. Zo bracht ze het liedje ‘In Het Donker‘ uit. Dit nummer heeft ze opgedragen aan haar vriend Denzel en zoontje Nówie. “De zwangerschap en natuurlijk het eerste jaar met onze baby zijn intensieve periodes geweest”, schreef Famke op Instagram.

“Nu heb ik meer tijd en ruimte gevonden om op te pakken waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Het was een pittig proces om na de zwangerschap terug te gaan naar mijn kern en mijn gevoel te volgen. Ik ben en blijf Famke Louise, maar dan weer een stuk volwassener en natuurlijk als moeder. Met mijn muziek en verhaal wil ik anderen inspireren en motiveren om hoe dan ook, in welke situatie je ook zit, nooit je dromen aan je voorbij te laten gaan. Ook al lijkt dat soms heel moeilijk, dat weet ik ook.” Aha, wij kunnen niet wachten op nóg meer nieuwe muziek!

Bron: Instagram | Beeld: NL Beeld, Instagram