Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la! Didi Shanna heeft een nieuwe vriend

Didi showt haar nieuwe vriend op Instagram.

Gouden Televizier-Ring Gala 2020

Love is in the air! Influencer Didi Shanna heeft namelijk een nieuwe vriend. De TikTok-ster stelt hem op Instagram aan haar 155 duizend volgers voor.

Eerdere relaties

Didi Shanna was een paar jaar geleden een tijd samen met presentator Bram Krikke. In december 2021 besloten de twee uit elkaar te gaan. "Helaas hebben wij na 3 jaar moeten besluiten dat we uit elkaar gaan”, lieten Bram en Didi destijds weten op Instagram. “Ondanks dat we van elkaar houden, en nog steeds enorm kunnen lachen met elkaar, hadden we niet meer die vonk en kwamen we eigenlijk tot de conclusie dat we een ander labeltje op onze relatie moeten plakken. Namelijk die van vrienden."

Nieuwe vriend

Inmiddels is Bram alweer een tijdje gelukkig met zijn nieuwe vriendin, maar nu lijkt cupido ook opnieuw raak geschoten te hebben voor Didi. Vorig jaar klonken er nog geruchten dat Didi Shanna met niemand minder dan voormalig Bachelor Tony Junior aan het daten zou zijn, maar dat is nu niet meer aan de orde.

De influencer is namelijk samen met artiest 88salv. Hij plaatste gisteren een lief kiekje met Didi op zijn Insta en Didi reposte deze weer in haar Stories. Ook plaatse ze foto's in haar Stories waarop we 88salv zien knuffelen met haar hond. Aahw, cute!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door 88Salv (@88salv)

In de comments onder de foto van 88salv regent het felicitaties voor de lovebirds. Zo laten onder meer Jada Borsato en Luca Borsato hartjes achter. Lief!

Bron & Beeld: @reality_fbi @88salv

Showbizz
  • AMSTERDAM, 09-10-2020 , Theater Carre 55ste Gouden Televizier-Ring Gala in Theater Carre, Amsterdam. Op de foto: Bram Krikke en vriendin Didi Shanna