Tony Junior reageert op geruchten: is hij aan het daten met Didi Shanna?

Hoe zit het precies tussen Tony Junior en influencer Didi Shanna?

Het liefdesleven van Tony Junior houdt ons flink bezig. In De Bachelor wist hij de liefde helaas niet te vinden, maar inmiddels zou hij gelukkig zijn met influencer Didi Shanna. Toch steekt de vork even anders in de steel, zo legt Tony himself uit.

Dezelfde motor

Afgelopen weekend deelde Tony Junior enkele stoere kiekjes op een zwarte motor. “Happy kid“, schreef hij daarbij. Hij was echter niet de enige die een ritje op de motor had gemaakt. Zo plaatste ook influencer Didi Shanna op ongeveer hetzelfde moment een foto op een all black Harley-Davidson. “Vrrummmmmm”, zo schreef Didi, die hiervoor drie jaar samen was met Bram Krikke, bij haar knappe kiekje op de motor.

Het duurde niet lang of het viel Instagram-kanaal @reality.fbi op dat de foto’s van Tony en Didi wel érg veel op elkaar leken. Enne, een blik op de Instagram-pagina van Tony leerde ons al snel dat het om zijn zwarte motor ging.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DIDI SHANNA (@didishanna)

Relatiegeruchten

Naast de toevallig getimede kiekjes op de zwarte Harley-Davidson van Tony spotten wij ook een flirterige reactie van Didi onder de foto van de dj. “Lelijke motor”, reageerde zij plagerig. Dit zette de geruchtenmolen flink aan het draaien: zijn Tony Junior en Didi een setje?

“Nee”, weet Tony himself ons te vertellen. Hij vertelt dat hij en Didi al zes jaar goed bevriend zijn en dat zij even naar zijn motor wilde kijken. “Dus nee, geen daten en geen vriendin haha”, vat de dj nog eens samen. Aha!

Bron: Instagram @tonyjuniorofficial, @didishanna | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws